Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  6:29 μμ
 
wm small
Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2019 19:05

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την πομπή των Θεοφανείων στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δημοσιοποιήθηκε η απόφαση του αν. Αστυνομικού Διευθυντή Ακαρνανίας, περί προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, στην πόλη του Αγρινίου, για τον εορτασμό των Θεοφανείων, την Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020.

Ειδικότερα η απόφαση περιλαμβάνει:

Την απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων την 06/01/2020, ημέρα της εβδομάδοςΔευτέρα, από ώρες 07.00΄ έως 13.00΄, επί της ενταύθα δημοτικής οδού ΑγίουΧριστοφόρου (από τον νέο Ι.Ν. Αγίου Χριστοφόρου έως τον παλαιό Ι.Ν. ΑγίουΧριστοφόρου) και την σταδιακή απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων, σε όλο το μήκος της ωςάνω διαδρομής, από ώρες 10.00΄ έως 13.00΄, της ιδίας προκειμένου διεξαχθεί ακώλυτακαι με ασφάλεια η πομπή για την τελετή κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού και τον Αγιασμό των Υδάτων.

Τα χρονικά διαστήματα των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση τηςστάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να παραταθούν ή ναμειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, σταπροκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατάτην κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

Έναρξη ισχύος της παρούσης την 06/01/2020 και ώρα 07.00΄.

Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας». Λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης παρόντος άρθρου ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1234 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.