Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:22 μμ
 
wm small
Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2019 19:04

Χριστίνα Σταρακά: “Τη νέα χρονιά να αξιοποιήσουμε καλύτερα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μέσω του προφίλ της στο facebook επέλεξε να στείλει τις ευχές της για το νέο έτος η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Αγρινίου Χριστίνα Σταρακά.

Αναλυτικά η ανάρτησή της αναφέρει τα εξής:

Εύχομαι σε όλες και όλους Καλή Χρονιά με υγεία και οικογενειακή ευτυχία.Με αγάπη και αλληλεγγύη για τους συνανθρώπους μας και αισιοδοξία για το μέλλον.Το 2020 που σε λίγες ώρες ξεκινά, να είναι γεμάτο αισιοδοξία και πίστη στις δυνάμεις μας που θα μας οδηγήσουν στην πραγματική και ουσιαστική κοινωνική,οικονομική και προσωπική ανάκαμψη και ανάταση.

Για τον Δημο μας, το Αγρίνιο, εύχομαι το νέο έτος να είναι ακόμη πιο δημιουργικό και πιο παραγωγικό ώστε να έρθουμε ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη των συλλογικών μας στόχων. Είμαι βέβαιη, ότι με τη συνεργασία όλων μας μπορούμε να δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες ανάπτυξης τη νέα χρονιά, να ενεργοποιήσουμε τις δημιουργικότερες αρετές μας και να αξιοποιήσουμε καλύτερα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα ενός πραγματικά χαρισματικού τόπου.

Χρόνια Πολλά !!!

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1055 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.