Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  12:12 πμ
 
wm small
Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2019 19:03

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι παραστάσεις κουκλοθεάτρου του Δικτύου Στήριξης Μαθητών Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, ο κύκλος των παραστάσεων της ομάδας κουκλοθεάτρου του Δικτύου Στήριξης Μαθητών Αγρινίου, το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019, στο κτίριο της παλαιάς Δημοτικής Αγοράς Αγρινίου.

Η ομάδα “Μια φορά και μια κούκλα”, έδωσε μέχρι σήμερα με το έργο “Ο φαντασμένος”, είκοσι και πλέον παραστάσεις αφιλοκερδώς, σε σχολεία της περιοχής μας.

Οι δράσεις συνεχίζονται, από τους συλλόγους -μέλη και τους εθελοντές του Δικτύου.

Το Δίκτυο Στήριξης Μαθητών Αγρινίου ευχαριστεί όλους όσους έχουν βοηθήσει ανιδιοτελώς, ώστε να πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις και καλούν συλλόγους και φυσικά πρόσωπα, να συνδράμουν συμμετέχοντας στις από εδώ και πέρα δράσεις του Δικτύο.

Ακόμη το Δίκτυο Στήριξης Μαθητών Αγρινίου εύχεται σε όλους και κυρίως στους μαθητές και τις οικογένειές τους, Νέο έτος με υγεία, δημιουργική διάθεση και αλληλεγγύη σε όσους το έχουν ανάγκη.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1547 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα