Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  10:42 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2019 23:53

«Ο Άγιος Βασίλης αρρώστησε» της Ευτυχίας Πατσιαλού στο Εργαστήρι θεάτρου και Τέχνης «Σκηνή Έκφρασης»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Εργαστήρι θεάτρου και Τέχνης «Σκηνή Έκφρασης» αποχαιρέτησε τη παλιά χρονιά με δύο παραστάσεις! Τη Παράσταση» Φρικαντέλα η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα» από το ένα τμήμα ηλικίας 7-9 ετών και τη παράσταση «Ο Άγιος Βασίλης αρρώστησε» της Ευτυχίας Πατσιαλού από το ένα τμήμα ηλικίας 9-12 ετών.

Οι παραστάσεις ήταν ευχάριστες και τα παιδιά έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους για τους γονείς, δασκάλους και φίλους που ήταν εκεί για να χειροκροτήσουν! Τα παιδιά καθοδηγήθηκαν από την ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιούλη Μαρούση (απόφοιτη Ανώτατης Δραματικής σχολής τέχνης της Έλντας Πανοπούλου με πιστοποίηση από το Υπουργείο Πολιτισμού και από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στη Σκηνοθεσία πάνω στο θέατρο).

Όλοι οι παρευρισκόμενοι, διασκέδασαν και καταχειροκρότησαν τους μικρούς μας καλλιτέχνες! Η διασκευή του παραμυθιού της Φρικαντέλας για το θέατρο έγινε από την ψυχολόγο Ευγενία Μαρούση.

Η Σκηνή Έκφρασης θέλουν να ευχαριστούν την Ευτυχία Πατσιαλού για τη παραχώρηση του έργου «Ο Άγιος Βασίλης αρρώστησε», τους μαθητές μας, γονείς και φίλους καθώς και τη Μαρία Ταρκαζίκη (make up artist) που επιμελήθηκε το μακιγιάζ των παιδιών!

Τα λέμε του χρόνου με πολλές εκπλήξεις!!! Καλή Χρονιά σε όλους!!!

Η συγγραφέας Ευτυχία Πατσιαλού, μετά από έναν μήνα επιτυχημένων παρουσιάσεων (επτά στο σύνολο), του Χριστουγεννιάτικου βιβλίου της, Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ, περίμενε με αγωνία, όπως μας εξομολογήθηκε, να δει την παράσταση. Γνωρίζοντας την εξαιρετική δουλειά της Γιούλης Μαρούση ως σκηνοθέτη, ήθελε πολύ να δει πώς θα απέδιδαν τους ρόλους των ηρώων της, τα παιδιά της "Σκηνής Έκφρασης". Από την πρώτη στιγμή ένιωσε πολύ συγκινημένη και απόλυτα ικανοποιημένη! Τα παιδιά την παρακολουθούσαν με αγωνία κατά τη διάρκεια της παράστασης κι εκείνη τα επιβράβευε με το χαμόγελό της! Στο τέλος της παράστασης, την περίμεναν να ανέβει στη σκηνή, αγκαλιάστηκαν όλοι μαζί και μοιράζονταν τα "συγχαρητήρια", με χαρά και ενθουσιασμό!

Ο Άγιος Βασίλης μοίρασε στα παιδιά γλυκίσματα και άλλα δωράκια και βέβαια, υπήρξε και ένας τυχερός της βραδιάς. Κατόπιν κλήρωσης, ο μικρός Άγγελος, που υποδύθηκε εξαιρετικά τον Πήτερ Παν, κέρδισε το βιβλίο Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ.

Καλή Χρονιά με υγεία, αγάπη και αστείρευτη δημιουργία εύχεται η συγγραφέας Ευτυχία Πατσιαλού και ευχαριστεί θερμά τις Γιούλη και Τζένη Μαρούση, τα παιδιά με το τεράστιο ταλέντο τους, όλους όσους δούλεψαν για την επιτυχία της παράστασης και βέβαια, το εξαιρετικό κοινό!

Το βιβλίο Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ διατίθεται προς πώληση από την ίδια την συγγραφέα, μέσα από την σελίδα της στο Facebook.

Διαβάστηκε 1752 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2019 10:18
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.