Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  8:26 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2019 17:39

Η Σούπερ Λίγκα θέλει να γίνουν τα παιχνίδια και ζητάει συνάντηση με την ΚΕΔ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ομόφωνα να διεξαχθεί κανονικά η 17η αγωνιστική, ζητάει η Σούπερ Λίγκα. Μποροβήλος: “Μπάχαλο άνευ προηγουμένου. Θα κάνουμε κάθε ενέργεια έτσι ώστε να έχουμε αγωνιστική”

Τη διεξαγωγή της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ που έχει οριστεί για το διήμερο 4-5/1 θα ζητήσει η Σούπερ Λιγκ από την ΚΕΔ, σε συνάντηση που θα επιδιώξει με τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας.

Ο Συνεταιρισμός στη συνεδρίαση της Δευτέρας 30/12 αποφάσισε, απουσία του Ολυμπιακού, αποφάσισε τη σύσταση επιτροπή που θα επιδιώξει επφή με την ΚΕΔ αποτελούμενη από τους Μηνά Λυσάνδρου, Ηλία Πουρσανίδη και Γιώργο Μποροβήλο. Για “μπάχαλο άνευ προηγουμένου” έκανε ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης σε δηλώσεις του.

“Όταν λέμε ότι θα κάνουμε κάθε τι δυνατό για να γίνει η αγωνιστική δεν είναι ωραίο πράγμα ούτε να απειλούμε τους διαιτητές ούτε να λέμε ότι θα κάνουμε το α ή το β. Σας λέω κατηγορηματικά ότι θα κάνουμε κάθε ενέργεια έτσι ώστε να έχουμε αγωνιστική” συμπλήρωσε αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να ζητηθούν ακόμη και ξένοι διαιτητές για να σφυρίξουν στα παιχνίδια.

“Τα προβλήματα του ποδοσφαίρου είναι γνωστά, δεν χρειάζεται κανείς να έχει τελειώσει πανεπιστήμιο ή να είναι ειδικός. Θα ζητήσουμε συνάντηση κατεπειγόντως από την ΚΕΔ και στην διακριτική ευχέρεια της Επιτροπής θα είναι αν θα παρίσταται αντιπροσωπεία των εν ενεργεία διαιτητών ώστε να μπουν κάποια θέματα. Η επιστολή των διαιτητών προσανατολίζεται προς μία κατεύθυνση αλλά συγκεκριμένα πράγματα δεν λέει, ότι αυτό θα μπορέσει να γίνει ή ότι το άλλο δεν θα γίνει. Θα κατατεθούν οι απόψεις της διαιτησίας., Εμείς να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν μπορούν να γίνουν όλα σε μία ημέρα. Δεν μπορεί να σταματήσει το πρωτάθλημα, οι ημερομηνίες είναι στενές” σημείωσε.

Για την απόσυρση των μηνύσεων που είναι το ζητούμενο των διαιτητών, είπε. “Κάποιες μηνύσεις αποσύρθηκαν, κάποιες άλλες θα είναι αντικείμενο ανταλλαγής απόψεων το τι μπορούμε να κάνουμε. Δεν μπορεί η Λίγκα να υποχρεώσει κάποιον, ανεξάρτητα αν συμφωνεί ή διαφωνεί, προφανώς διαφωνεί αλλά από εκεί και πέρα, πρέπει να δούμε στο θεσμικό πλαίσιο πως αυτό μπορεί να γίνει στην πράξη και πως μπορούμε να το περιχαρακώσουμε για το μέλλον. Αυτό είναι το αντικείμενο που πρέπει να συζητηθεί. Η Λίγκα, ή η κάθε ομάδα πχ. ο Αστέρας, δεν μπορεί να του ζητείται να κάνει κάτι για το οποίο δεν έχει τη δύναμη να το κάνει. Να δούμε πως νομοθετικά θα μπορέσουμε να το περιχαρακώσουμε”.

Για το πότε θα γίνει η συνάντηση με την ΚΕΔ: “Προφανώς χθες. Πρέπει να γίνει όσο το δυνατόν πιο άμεσα. Οποιαδήποτε καθυστέρηση δημιουργεί τεράστια προβλήματα. Δεν είναι μόνο οι συμβάσεις και οι ρήτρες, είναι οι ημερομηνίες, ο φίλαθλος κόσμος δεν ξέρει αν πρέπει να γελάσει ή να μιλήσει υποτιμητικά. Οι ποδοσφαιριστές ρωτάνε τους παράγοντες αν θα παίξουν την Κυριακή, οι προπονητές το ίδιο, εσείς το ίδιο, Μιλάμε για ένα μπάχαλο που δεν έχει προηγούμενο. Θα φροντίσουμε να βρούμε και εναλλακτική λύση. Θέλουμε να παίξουμε οπωσδήποτε, το θέλουν όλες οι ομάδες. Καμια ομάδα δεν εξέφρασε ότι θέλει αποχή από τους αγώνες με οποιαδήποτε αιτία”.

sdna.gr

Διαβάστηκε 1600 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.