Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  3:14 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2019 01:14

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για τη στήριξη των παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «ΣΥΓΧΡΟΝΟ», υλοποιώντας το σύνθημά του ότι “Γλώσσα και Πολιτισμός πρέπει να διδάσκονται μαζί” και ότι “μέσα από τη διδασκαλία ξένων γλωσσών διδάσκουμε στους μαθητές μας ηθικές αξίες αλληλεγγύης και ανθρωπισμού”, συμμετείχε και φέτος στις Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις του Δήμου Αγρινίου για τέταρτη χρονιά, με το Χριστουγεννιάτικο Bazaar με δημιουργίες των μαθητών μας για να στηρίξουμε τον Σύλλογο Γονιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», καθώς και μουσική εκδήλωση των μαθητών μας την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Ανδριανή Ζαγγανά που αφιλοκερδώς προετοίμασε τους μαθητές μας, καθώς και τους μουσικούς Χρήστο Καλαμπαλίκη, Βασίλη Βαζούρα και Εύα Καψάλη που συμμετείχαν στην εκδήλωσή μας συμβάλλοντας να παρουσιαστεί μία μουσική παράσταση που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους είχαν τη τύχη να την παρακολουθήσουν.

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου μας τις προσεχείς ημέρες  θα παραδόσουν το χρηματικό ποσό που συγκέντρωσαν στην εκπρόσωπο του Συλλόγου «ΦΛΟΓΑ».

 

Διαβάστηκε 1344 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.