Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:33 μμ
 
wm small
Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2019 18:15

Το μήνυμα του Νεκτάριου Φαρμάκη για το νέο έτος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο μήνυμά του για την Πρωτοχρονιά και το νέο έτος, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, αναφέρει:

«Ένας χρόνος τελειώνει και ένας νέος ξεκινάει σε λίγο.

Και εκείνο που έχει αξία στο πέρασμα των χρόνων, είναι η πορεία του ανθρώπου να κινείται διαρκώς ανοδικά και ελπιδοφόρα, ως μία πορεία ατομικής και συλλογικής προόδου.

Ο χρόνος που τελειώνει δεν ήταν ανέφελος. Και ο νέος χρόνος, όμως, θα μας φέρει αντιμέτωπους με νέες προκλήσεις και θα δημιουργήσει νέα εμπόδια. Ωστόσο, η ανοδική μας πορεία δεν πρέπει να σταματήσει. Η ελπίδα πρέπει να μεγαλώσει.

Αυτός είναι και ο μεγάλος στόχος όλων μας. Η μεγάλη μας ευχή. Ο επόμενος χρόνος να είναι καλύτερος από τον προηγούμενο. Να αρχίσουμε επιτέλους να λέμε «κάθε φέτος και καλύτερα»!

Αυτή είναι και η προσωπική μου ευχή σε κάθε μία και σε κάθε έναν πολίτη της Δυτικής Ελλάδας ξεχωριστά. Μαζί με τις απολύτως αναγκαίες ευχές για υγεία και ευόδωση των στόχων που ο καθένας θέτει σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Ο χρόνος που σε λίγο ξεκινάει ας είναι ένας χρόνος δημιουργίας και προκοπής για όλους. Η αφετηρία μίας καλύτερης εποχής.

Χρόνια πολλά, καλή χρονιά!»

Διαβάστηκε 919 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.