Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  2:20 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2019 13:16

Ο Χιόνης και τα ξωτικά ταξιδεύουν στον Άγιο Ηλία Μεσολογγίου (Κυρ 29/12/2019 11:30)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Χιόνης και τα Ξωτικά»

12:40 Χορός – κάλαντα – παιχνίδια για παιδιά

13:30 Δώρο σε όλα τα παιδιά μπαλονοκατασκευή

Περιγραφή έργου: 

«Ο Χιόνης, είναι ένας χιονάνθρωπος με συναισθήματα! Τα φετινά Χριστούγεννα είναι γεμάτα ανατροπές για εκείνον. Ενώ νομίζει ότι θα περάσει τις γιορτές με την οικογένεια του και τα παιδιά που τον δημιούργησαν, τελικά, μένει μόνος… ή δε μένει μόνος;;; Αυτό θα το ανακαλύψετε μέσα στην παράσταση!!!

Τα ξωτικά Συλφίδα και Μούργος, εμφανίζονται για να κάνουν τα πάντα άνω- κάτω… Τραγούδια και ακροβατικά, πειράγματα στα μικρά παιδιά και εκπλήξεις!!!

Τις βασικές αποφάσεις, τις λαμβάνουν εκείνη την ώρα τα παιδιά – θεατές, όπου συμμετέχουν και καθορίζουν το τέλος του έργου. Επίσης, κατά τη διάρκεια αλλά στο τέλος, το θεατρικό παιχνίδι συνεχίζεται για τους μικρούς μας φίλους!!! »

Τραγούδια, χορευτικά, απίστευτες ατάκες και πολλά συναισθήματα μέσα από το θεατρικό έργο, το οποίο θα εξελιχθεί σε θεατρικό παιχνίδι!

Το έργο είναι διαδραστικό συνέχεια και με πολλά μηνύματα, όπως: Ποια είναι η σημασία των Χριστουγέννων αν δεν υπάρχει αγάπη; Μάλιστα τα ξωτικά λένε στον Χιόνη, «Τα δώρα είναι για να δωρίζονται με αγάπη και να κάνουν χαρούμενους αυτούς που τα λαμβάνουν» 

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1409 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.