Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:29 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου 2019 23:34

«Χέρια ψηλά» στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

“Βούλιαξε” η κεντρική πλατεία από κόσμο στη συναυλία του αγαπημένου τραγουδιστή. 

«Τι να πω κι εγώ που όλα τα περίμενα», τραγουδάει ,μεταξύπολλών άλλων, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και κάπως έτσι περίμενε και το Αγρίνιο τηναποψινή βραδιά στην πλατεία Δημοκρατίας για να ξεφαντώσει σε ρυθμούςχριστουγεννιάτικους με τον δημοφιλή τραγουδιστή.

Μαζί με την Μελίνα Μακρή, με δωρεάν κρασί και με εκατοντάδες φαναράκια στον ουρανό-όπως έγινε πλέον συνήθεια σε πολλές πόλεις- να είναι το κλου της βραδιάς, το κατάμεστο κέντρο της πόλης έχει γεμίσει δημοφιλείς μελωδίες με τη συναυλία που είναι ενταγμένη στο «Παραμύθι από ζάχαρη”.

Δεν υπάρχει καμιά «ακατάλληλη σκηνή»  αλλά αντίθετα όλοι είναι με «χέρια ψηλά»  στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου και τοδιασκεδάζουν.

Άλλωστε ένα από τα πολύ γνωστά τραγούδια του Μιχάλη Χατζηγιάννη είναι «το πάρτι»  και πλέον αυτό δεν είναι  «μόνο στα όνειρα»  για τους χιλιάδες φαν του στην περιοχή οιοποίοι το διασκεδάζουν δεόντως όπως και η πόλη γενικότερα.

agrinionews.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 2389 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.