Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  11:26 μμ
 
wm small
Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2019 17:16

Στον Μητροπολίτη Ναυπάκτου η φιλαρμονική και παιδιά των Ιερέων της Μητροπόλεως – Το μήνυμα Ιεροθέου για τα Χριστούγεννα (βίντεο-φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα καθιερωμένα κάλαντα στο Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγ.Βλασίου κ.Ιερόθεο έψαλλε η Παπαχαραλάμπειος δημοτική φιλαρμονική.

Ο Σεβασμιώτατος αφού “τ’άκουσε”,φιλοδώρησε με τον καθιερωμένο μποναμά το ταμείο της μουσικής,ενώ κέρασε τα παιδιά με γλυκό.Την πόρτα ωστόσο του Επικοπείου πέρασαν αρκετοί σήμερα προκειμένου να ευχηθούν στον Ποιμενάρχη μας,ανάμεσα στους οποίους και παιδιά των κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο κ.Ιερόθεος αντάλλαξε ευχές και συνομίλησε μαζί τους.Βεβαίως,ο κ.Ιερόθεος έστειλε τις δικές του ευχές και το μήνυμα της εορτής των Χριστουγέννων μέσα από την κάμερα του Nafpaktianews σε όλο τον κόσμο.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1091 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.