Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  7:51 πμ
 
wm small
Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2019 17:07

Το 3ο Δημοτικό Σχολείο στήριξε τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης από τον Σύλλογο Γονέων

Ποσότητα τροφίμων μακράς διάρκειας και λοιπών ειδών πρώτης ανάγκης παρέδωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου στις Δομές Αστέγων του Δήμου, την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων σε συνεργασία με τον Διευθυντή, τους δασκάλους και τους μαθητές του Σχολείου.

Τους εκπροσώπους του Συλλόγου, τους δασκάλους και τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης υποδέχθηκε ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Κωνσταντίνος Καλαντζής και το Προσωπικό της Δομής, οι οποίοι τους ενημέρωσαν για τους σκοπούς και τις δράσεις της Δομής και τους ξενάγησαν στους χώρους φιλοξενίας.

Οι μαθητές έψαλλαν τα κάλαντα και αντάλλαξαν ευχές με το προσωπικό.

Επίσκεψη στον Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών

Ο Σύλλογος, την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, επισκέφθηκαν τον Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών Δήμου Αγρινίου και προσέφεραν κιβώτια με τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και παιγνίδια για τα παιδιά. Η υπεύθυνη του Ξενώνα ενημέρωσε για το έργο της Δομής κι έγινε ανταλλαγή ευχών.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 988 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.