Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  6:48 πμ
 
wm small
Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2019 16:59

Μεσολόγγι: Σεμινάριο για «τα πρώτα βήματα στο Digital Marketing» (Σαβ 28/12/2019 18:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου

Πως ξεκινάει κανείς την ψηφιακή παρουσία μιας επιχείρησης ή ενός οργανισμού;

Ο Τοπικός Κόμβος Local HUB διοργανώνει σεμινάριο το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου (18:00), στο οποίο θα γίνει εισαγωγή στο κομμάτι του digital marketing και τις σύγχρονες τάσεις, θα γίνει παρουσίαση μεθοδολογιών και εργαλείων, ενώ θα δοθούν συγκεκριμένες προτάσεις για την οργάνωση ενός τμήματος / της λειτουργίας του marketing για μία επιχείρηση ή έναν οργανισμό.

Ο Σπύρος Τζώρτζης…

…είναι Digital Marketing Manager και Trainer στη Sociality, μία κοοπερατίβα ψηφιακής επικοινωνίας με έδρα την Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΟΠΑ και κάτοχος του Professional Diploma in Digital Marketing (ALBA Business School). Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως Account Executive στην Ogilvy Athens και ως εισηγητής σε σεμινάρια γύρω από την ψηφιακή επικοινωνία στο HIGGS (Higher Incubator Giving Growth & Sustainability) και στο ΑΝΤ1 MediaLab. Τέλος, συμμετείχε ως Digital Strategist στην ομάδα που αναδείχθηκε νικήτρια στον διαγωνισμό Brandhackers, ένα brand hackathon για startups που πραγματοποιήθηκε πρώτη φορά στην Αθήνα τον Οκτώβριο 2019.

Δήλωσε την συμμετοχή σου:
https://forms.gle/NrozK6Z6UF8ERfNv5
Περιορισμένος αριθμός συμμετοχών: 25 συμμετοχές

Προαιρετική Οικονομική Ενίσχυση: 15€ (7,5€ για την ενίσχυση του Messolonghi By Locals, 7,5€ για την ενίσχυση του Ειδικού Σχολείου Μεσολογγίου).

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 1209 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.