Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  6:26 πμ
 
wm small
Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2019 12:32

Τα Κάλαντα των Χριστουγέννων στην Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με παιδικές φωνές πλημμύρισαν τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας σήμερα, Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019, καθώς από το πρωί, μικροί και μεγάλοι, επισκέφθηκαν τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας, Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά για να ψάλλουν τα παραδοσιακά κάλαντα των Χριστουγέννων.

Τον Μητροπολίτη μας επισκέφθηκαν αντιπροσωπεία στρατιωτών του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων, η Φιλαρμονική του Δήμου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, η Φιλαρμονική της Ιεράς Πόλεως «Ιωσήφ Ρωγών», η χορωδία του Συλλόγου Ιεροψαλτών Μεσολογγίου «Αρχιδιάκονος Άνθιμος», η χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής Μεσολογγίου «Άγιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης», νέοι της Χριστιανικής Ενώσεως Αγρινίου, καθώς και πάρα πολλά παιδιά, που έψαλλαν τα κάλαντα και άλλα χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Ο Σεβασμιώτατος, με πολλή χαρά και αγάπη ευχαρίστησε όλους όσους τον επισκέφθηκαν και τους ευχήθηκε καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα και δύναμη στο έργο τους.

Διαβάστηκε 972 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.