Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  3:20 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019 18:13

Τρεις δήμαρχοι σήμερα στον Στεφανή για τον Άγριλο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Προγραμματισμένη συνάντηση θα πραγματοποιήσουν σήμερα Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου , στις 4:00  το απόγευμα  στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, με τον Yφυπουργό Αλκιβιάδη Στεφανή, ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας Γιώργος Κατσούλας,  με τους επικεφαλής των παρατάξεων του Δήμου Αμφιλοχίας  και τους Δημάρχους Ξηρομέρου Ιωάννη Τριανταφυλλάκη και Ακτίου Βόνιτσας Γιώργο Αποστολάκη.

Στη συνάντηση με τον Υπουργό θα συζητηθεί το φλέγον θέμα που έχει προκύψει μετά τις συχνές επισκέψεις αυτοψίας στο πρώην στρατόπεδο «Ψαρογιάννη» στον Άγριλο Αμφιλοχίας,  για τη μεταφορά μεταναστών.

Κάθετα αντίθετοι σε μια τέτοια κίνηση είναι τόσο ο Δήμος Αμφιλοχίας  που με το ψήφισμα όλων των επικεφαλής των παρατάξεων όπως αυτό εκφράστηκε ομόφωνα στο ΔΣ της Τετάρτης 11 Δεκεμβρίου,  αλλά και οι όμοροι Δήμοι Ξηρομέρου και Ακτίου Βόνιτσας.

e-maistros.gr

Διαβάστηκε 950 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.