Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2019 20:12

Παναιτωλικός - ΟΦΗ 2-0 (Δηλώσεις Προπονητών + Βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μάκης Χάβος: Τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής

Στο πάθος που έβγαλαν οι παίκτες του και αυτό οδήγησε στη νίκη στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου του Παναιτωλικός-ΟΦΗ 2-0 ο Μάκης Χάβος. Αναλυτικά ανέφερε :

« Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη από ψυχολογικής και βαθμολογικής άποψης. Τα παιδιά σήμερα έκαναν κατάθεση ψυχής και τους συγχαίρω. Δεν βοήθησε το γήπεδο να παιχτεί ποδόσφαιρο και ξέραμε ότι το παιχνίδι θα πάει στη δύναμη.

Οι αλλαγές βοήθησαν πάρα πολύ και το παιχνίδι κρίθηκε για εμάς όταν φέραμε τον Ντίας πίσω από τον Μπαϊροβιτς. Περιμένουμε τώρα τη μεταγραφική ενίσχυση. Καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και αγάπη.

Στενοχωρήθηκα που δεν είχε κόσμο σήμερα. Θα βοηθούσε πολύ την ομάδα.

Για να παίξεις ποδόσφαιρο θέλει πάθος. Αν δεν το έχει κάποιος, θα του το μεταδώσουμε εμείς. Σήμερα τα παιδιά κέρδισαν το παιχνίδι. Είχαν μεγάλο πάθος και τους το είπα στα αποδυτήρια».

Π.Κ.

Γιώργος Σίμος: Ο αντίπαλος ήταν πιο αποφασιστικός

Λιτός ήταν ο προπονητής του ΟΦΗ Γ. Σίμος στη συνέντευξη Tύπου μετά τον αγώνα στο Αγρίνιο. Στάθηκε στον κακό αγωνιστικό χώρο και στην αποφασιστικότητα του Παναιτωλικού σε καίρια σημεία του αγώνα. Αναλυτικά ανέφερε:

« Σήμερα δεν μπορούμε να πούμε και πάρα πολλά για ποδόσφαιρο λόγω των καιρικών συνθηκών. Είχαν κάποια καλά διαστήματα και οι δυο ομάδες και δυστυχώς για εμάς ο αντίπαλος ήταν πιο αποφασιστικός σε καίριες στιγμές και ήρθε αυτό το σκορ.

Κλείνουμε μια χρονιά που είχε πάρα πολλά και ιδιαίτερα συναισθήματα και η ομάδα μας κάνει βήματα μπροστά. Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια που έχουν κάνει από την αρχή της χρονιάς σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Έχουμε αρκετή δουλειά τη νέα χρονιά.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους και ότι καλύτερο στον Παναιτωλικό».

Π.Κ.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 1704 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.