Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2019 14:58

Ενα χρόνο λειτουργίας γιόρτασε πρόσφατα το CoffeeSir

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ενα χρόνο λειτουργίας γιόρτασε το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου το CoffeeSir. Το πρόγραμμα περιελάμβανε DJ Party και κοπή τούρτας. Πολύς κόσμος παραβρέθηκε και γιόρτασε μαζί με το προσωπικό καί με την ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος δις Φωτεινή Φαρμάκη έσβησε το κεράκι στην γενέθλια τούρτα και δήλωσε οτι θα συνεχίσει να ανταποκρίνεται με συνέπεια και ποιότητα στις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού. Ευχαριστεί όλους όσους την στήριξαν και συνεχίζουν να την στηρίζουν. Επίσης εύχεται καλά Χριστούγεννα με υγεία και καλή διάθεση σε όλο τον κόσμο.

coffeesir02

coffeesir01

image 03

image 06

image 07

image 10

image 11

image 12

image 13

image 14

image 15

 Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του AgrinioBestOf.gr 

Διαβάστηκε 7431 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2021 23:43
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033