Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  10:06 πμ
 
wm small
Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2019 21:15

Ο "ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ" της Ευτυχίας Πατσιαλού στην "Σκηνή Έκφρασης" (Δευ 23/12/2019 19:30)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ, το νέο Χριστουγεννιάτικο βιβλίο για παιδιά, της συγγραφέως Ευτυχίας Πατσιαλού, έριξε απόψε την αυλαία των εορταστικών παρουσιάσεων, στην Παλαιά Δημοτική Αγορά Αγρινίου, υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου, με μεγάλη προσέλευση κόσμου και επιτυχία!

Από τις 29 Νοεμβρίου μέχρι και σήμερα , παρουσιάστηκε με επιτυχία, σε επτά τοποθεσίες, εντός και εκτός Αγρινίου.

Την Δευτέρα 23 -12, στις 7:30 μ.μ., η Σκηνή Έκφρασης της Γιούλης Μαρούση και της Τζένης Μαρούση, θα παρουσιάσουν το θεατρικό έργο της Ευτυχίας Πατσιαλού Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ, το οποίο κατέκτησε το τρίτο βραβείο στον 9ο Παγκόσμιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό του ΕΠΟΚ, πριν διασκευαστεί σε βιβλίο.

skini ekfrasis

Μετά την παράσταση, θα γίνει κλήρωση ενός αντιτύπου του βιβλίου, που θα το κερδίσει ένα παιδάκι της Σκηνής Έκφρασης. Η Σκηνή Έκφρασης βρίσκεται στην οδό Αθανασίου Γεράκη 7 (περιοχή παλαιών τρένων). Η συγγραφέας ευχαριστεί θερμά την σκηνοθέτη Γιούλη Μαρούση καθώς και την Τζένη Μαρούση και ανυπομονεί να απολαύσει την παιδική θεατρική ομάδα από κοντά! Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

agios basilis arostise

 

Διαβάστηκε 2106 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2019 00:13
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.