Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  6:33 πμ
 
wm small
Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2019 13:56

ΟΦΗ: Χωρίς Σεμέντο και Νέιρα η αποστολή που θα μεταβεί στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό αύριο (22/12, 17:00) και οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την αποστολή, η οποία θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο.

Εκτός από τον Αντίλ Ναμπί, που κάνει θεραπεία και τον Μιγκέλ Μεγιάδο που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, στη διάθεση του ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, δεν θα έχει επίσης τους Σεμέντο και Νέιρα. Ο πρώτος είχε υποστεί εξάρθρωση ώμου στο ματς με τον Άρη, ενώ ο δεύτερος είναι τιμωρημένος.

Την 19μελή αποστολή που θα ταξιδέψει αεροπορικώς στην Αθήνα (21/12, 14:50) κι από εκεί θα μεταβεί οδικώς στο Αγρίνιο απαρτίζουν οι: Σωτηρίου, Γουάλι Δερμιτζάκης, Μαρινάκης, Μπράουν, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Κουτρουμπής, Νάστος, Σακόρ, Στάικος, Σουρνάκης, Τσιλιανίδης, Ντίνας, Σόουζα, Νοικοκυράκης, Βαζ, Φιγκεϊρέδο και Μάνος.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης (22/12, 17:00) η αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα όπου και θα διανυκτερεύσει, με την επιστροφή στο Ηράκλειο να έχει προγραμματιστεί για τις 10:00 το πρωί της Δευτέρας 23/12.

Με τη λήξη του αγώνα πάντως θα αρχίσει ουσιαστικά η Χριστουγεννιάτικη άδεια των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ, οι οποίοι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Παρασκευή 27/12.

sdna.gr

Διαβάστηκε 1514 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.