Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:08 μμ
 
wm small
Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2019 11:06

Παναιτωλικός: Έκλεισε και Τζανακάκη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Μανώλης Τζανακάκης είναι ο 4ος ποδοσφαιριστής που αποκτά τις τελευταίες μέρες ο Παναιτωλικός. Ο 27χρονος ακραίος αμυντικός συμφώνησε με τα «καναρίνια» και σύντομα ξεκινάει προπονήσεις για να επιστρέψει στη Super League, στην οποία έπαιξε πέρσι με τον Άρη.

Ο Τζακανάκης άρχισε την καριέρα του στον Εργοτέλη και το καλοκαίρι του 2013 τον απέκτησε ο Ολυμπιακός, αφήνοντάς τον δανεικό στους Κρητικούς με τους οποίους κατέγραψε 100 συμμετοχές σε Α’ και Β’ Εθνική. Δύο χρόνια μετά τον παραχώρησε στην Ανόρθωση (15 συμμετοχές) και τον Αύγουστο του 2016 πήγε στον Άρη (72 αγώνες). Τον περασμένο Αύγουστο έμεινε ελεύθερος και παρότι επιδίωξε να βρει ομάδα στο εξωτερικό, έμεινε «άνεργος».

Στα 27 του θέλει να κάνει επανεκκίνηση στην καριέρα του και ο Παναιτωλικός του προσφέρει την ευκαιρία, περιμένοντας από τον κρητικό μπακ βοήθειες στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 1528 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.