Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:35 μμ
 
wm small
Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2019 01:06

Α.Ο. Αγρινίου: Ο Άρης Ψαράς στην συνέντευξη της εβδομάδας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Άρης Ψαράς είναι ο παίκτης της ομάδας μας που μίλησε στη "Συνέντευξη της εβδομάδας". Ο νεαρός forward αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Κόροιβο στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου το Σάββατο στις 5 το απόγευμα, στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα και στις εμπειρίες που του αφήνει το 2019.

Αναλυτικά:

Άρη κάνατε μια καλή εμφάνιση με το Διαγόρα το περασμένο Σάββατο, όμως δεν ήρθε το θετικό αποτέλεσμα. Τι θεωρείς ότι έφταιξε και ήρθε η ήττα;
Το περασμένο Σάββατο με το Διαγόρα κάναμε όντως ένα πολύ καλό ματς. Βγάλαμε ψυχή, παλέψαμε και κάναμε αρκετά πράγματα από αυτά που δουλέψαμε όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις. Κατά την άποψή μου στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και αυτό μας στοίχισε.

Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Κόροιβο στο Αγρίνιο. Τι πρέπει να κάνετε για να κλείσετε τη χρονιά με νίκη;
Το ματς με τον Κόροιβο πλέον είναι τελικός για μας και δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Για να το πετύχουμε αυτό, θα πρέπει να κάνουμε αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση, να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να δώσουμε την ψυχή μας.

Ο Κόροιβος είναι μια ομάδα που ξεκίνησε με στόχους να πρωταγωνιστήσει. Ποια είναι τα δυνατά του σημεία;
Ο Κόροιβος είναι μια πολύ δυνατή ομάδα με πολύ καλούς και έμπειρους παίκτες στην κατηγορία. Η θέση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή τον αδικεί και γι' αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Από την αρχή του πρωταθλήματος η ομάδα είναι ψηλά στη βαθμολογία και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 6η θέση. Τι σημαίνει για σας το γεγονός αυτό;
Το γεγονός αυτό δείχνει τη δουλειά που κάνουμε σαν ομάδα μέσα στο γήπεδο και ότι είμαστε μια παρέα, κάτι που είναι εξίσου σημαντικό.

Το 2019 φτάνει στο τέλος του. Τι αφήνει σε σένα αυτή η χρονιά τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο;
Ήταν μια χρονιά με καλές και κακές στιγμές. Σε προσωπικό επίπεδο μου έδειξε ότι κάθε μέρα πρέπει να ξεπερνάς τα όριά σου, για να πετύχεις τους στόχους σου και να φτάσεις εκεί που θέλεις. Όσο για το ομάδικό επίπεδο ότι πρέπει να γίνεις μια παρέα με τους συμπαίκτες σου και στις καλές και τις δύσκολες στιγμές να είστε μαζί.

 

Διαβάστηκε 1478 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.