Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  10:16 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019 18:29

Μεγάλη επιτυχία είχε στο ΙΕΚ ΤΟΜΗ η εκδήλωση με τα εορταστικά χτενίσματα από την πρωταθλήτρια σε παγκόσμιο διαγωνισμό κομμωτικής Δήμητρα Τσαμπά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από το ΙΕΚ ΤΟΜΗ στο Αγρίνιο η εκδήλωση με τα εορταστικά χτενίσματα από την πρωταθλήτρια σε παγκόσμιο διαγωνισμό κομμωτικής Δήμητρα Τσαμπά. Πολλοί μαθητές παρακολούθησαν τα χτενίσματα αποκτώντας γνώση και εμπειρία. Το AgrinioBestOf.gr βρέθηκε εκεί. Η Χρύσα Σπαή μίλησε με την κα Δήμητρα Τσαμπά για τους αναγνώστες.

images 22

images 23

images 01

images 02

Η κα Δήμητρα Τσαμπά μας δήλωσε: «Μου έγινε μια πρόσκληση από το ΙΕΚ ΤΟΜΗ λόγω της βραβευσής μου προ ημερών και με μεγάλη μου χαρά δέχθηκα να έρθω για να δείξω την δουλειά μου. Βραβεύθηκα σε ένα διεθνές φεστιβάλ κομμωτικής στην Αττάλεια της Τουρκίας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με χορηγίες από καταστήματα του Αγρινίου, τα μοντέλα συμμετείχαν εθελοντικά γιατί ήθελαν να στηρίξουν την προσπαθειά μου αυτή. Για την οποία σημειωτέον απαιτήθηκαν πολλές ώρες δουλειάς. Το κάθε χτενισμά μου είναι πάντα διαφορετικό. Είναι θέμα φαντασίας και πάντα εμπνέομαι με βάση την ενδυμασία. Θέλω να επισημάνω ότι "Η ομορφιά είναι ευτυχία και αγάπη. Είναι έρωτας."

images 05

images 06

Μέσα στο 2020 προετοιμάζουμε να κάνουμε κάτι πολύ μεγάλο στο Αγρίνιο σε συνεργασία και με άλλους συναδέλφους.

Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που με στηρίζει και από τον οποίο εισπράτω την αγάπη του. Αυτό είναι από τα πράγματα που με γεμίζουν.

images 07

images 08

images 09

Για την σημερινή εκδήλωση θέλω να ευχαριστήσω τον κο Σωτήρη Μανθόπουλο που με κάλεσε εδώ και έγινε όλη αυτή η εκδήλωση, τα μοντέλα μου και τους συνεργάτες μου που πάντα με στηρίζουν, τον κο Χρήστο Ευαγγελόπουλο, την κα Μαλεσιάδα Ευα και την κα Νότα Κοσμά.

Εύχομαι σε όλο τον κόσμο πρώτα από όλα υγεία και αληθινή αγάπη στις καρδιές μας.»

DIMITRA TSAMPA

images 13

images 14

images 15

images 28

images 03

Ο Διευθυντής των ΙΕΚ ΤΟΜΗ κος Σωτήρης Μανθόπουλος μας δήλωσε: «Τόσο εγώ προσωπικά όσο και το ΙΕΚ ΤΟΜΗ στηρίζουμε αυτές τις προσπάθειες των επαγγελματιών της πόλης μας και θα είμαστε πάντα δίπλα τους να αναδείξουμε το έργο τους μέσα απο αντίστοιχες δράσεις. Η δική μας σχολή δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο άλλες σχολές μεγαλύτερων πόλεων και της πρωτεύουσας, καθότι προσφέρουμε υψηλού επιπέδου εκπαίδευση με έμπειρους εκπαιδευτές και άρτια οργανωμένες εγκατάστασεις. Οσοι φοιτούν εδώ αποκτούν τα εφόδια για ένα σίγουρο επαγγελματικό μέλλον. Εύχομαι σε όλους  καλά Χριστούγεννα, με υγεία, δύναμη και ευτυχισμένο το νέο έτος»

images 04

images 10

images 11

images 12

images 16

images 17

images 18

images 19

images 20

images 21

images 24

images 25

images 26

images 27

images 29

images 30

 Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του AgrinioBestOf.gr 

Διαβάστηκε 8813 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2021 23:43
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033