Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  3:00 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019 14:59

Επίσκεψη του Τμήματος Κομμωτικής Τέχνης της ΕΠΑ.Σ Μαθητείας ΟΑΕΔ Αγρινίου στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Πέμπτη 19/12/2019, το Τμήμα Κομμωτικής Τέχνης της ΕΠΑ.Σ Μαθητείας ΟΑΕΔ Αγρινίου, επισκέφτηκε το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αγρινίου ενόψει της γιορτής των Χριστουγέννων και περιποιήθηκε τα μαλλιά των μαθητών/τριών του.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας και προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο μέσα σε εορταστικό κλίμα. Οι μαθητές και μαθήτριες της ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ προσέφεραν τις υπηρεσίες τους, νιώθοντας αμοιβαία με τους συμμαθητές τους του Ειδικού Σχολείου το αίσθημα της προσωπικής ικανοποίησης. Η ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ Αγρινίου ευχαριστεί θερμά τον Διευθυντή του Ειδικού Σχολείου που μας τίμησε ιδιαίτερα με την πρόσκληση στη Σχολή μας. Θερμά συγχαρητήρια επίσης στους μαθητές/τριες του τμήματος Κομμωτικής Τέχνης για το έργο τους και στον εκπαιδευτικό μας κο Δημήτριο Τσατσαρώνη για τον προγραμματισμό και την επιμέλεια της δράσης.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1420 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα