Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  11:24 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019 13:17

Ευχαριστήρια επιστολή από το 4ο ΓΕΛ Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Καθηγητών του 4ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου ευχαριστούν ιδιαίτερα και συνάμα συγχαίρουν θερμά τον ευπατρίδη Αγρινιώτη, που θέλει να διατηρεί την ανωνυμία του και να προσφέρει τα τελευταία χρόνια το χρηματικό βραβείο των 1000€ σε μαθήτρια του Δήμου Αγρινίου, που εισάγεται  σε Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Ελληνικού Πανεπιστημίου με το μεγαλύτερο Γενικό Βαθμό Πρόσβασης στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Το σχολικό έτος 2018 – 2019 το βραβείο αυτό κατέκτησε η μαθήτρια μας Ζορμπαλά Βασιλική του Σωτηρίου και της Καλλιόπης, την οποία  συγχαίρουμε και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στη ζωή της.

  • Ευελπιστούμε η πράξη αυτή να βρει μιμητές και να αυξήσει την πνευματική άμιλλα των μαθητών με στόχο το καλύτερο για τους ίδιους και  τον τόπο μας.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1202 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.