Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  4:44 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019 12:30

ΑΣΕΠ: Ιδού η πρώτη προκήρυξη του 2020 με 5.250 μόνιμες θέσεις

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και σχετικές  πληροφορίες της aftodioikisi.gr από το ΑΣΕΠ, η πρώτη προκήρυξη για το 2020 θα είναι αυτή για την πρόσληψη εκπαιδευτικών Γενικής Εκπαίδευσης.

Πρόκειται για προκήρυξη αντίστοιχη με αυτές της Ειδικής Αγωγής που δεν έχει συγκεκριμένο αριθμό επιτυχόντων αλλά δημιουργείται πίνακας κατά σειρά επιτυχίας με βάση τα κριτήρια της προκήρυξης.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της αρμόδιας υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως, αναμένονται 5.250 προσλήψεις εκπαιδευτικών Γενικής Εκπαίδευσης εντός του 2020. Όσον αφορά τη ζήτηση, αναμένεται να είναι πολύ μεγάλη με εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για 150.000 υποψήφιους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της aftodioikisi.gr, η προκήρυξη, η οποία πιθανότατα θα ονομαστεί 1ΓΕ/2020, αποστέλλεται άμεσα από το ΑΣΕΠ στον αρμόδιο φορέα (υπουργείο Παιδείας) για σύμφωνη γνώμη και στη συνέχεια, αμέσως μετά τις γιορτές θα σταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο για πάρει ΦΕΚ και να δημοσιευθεί, ώστε να ξεκινήσουν οι σχετικές προθεσμίες υποβολής αιτήσεων.

aftodioikisi.gr

Διαβάστηκε 1492 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία