Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  7:07 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019 22:32

Δύο χορωδίες ένωσαν τις φωνές στους για το Παναγία Ελαούσα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η χορωδία "Αγία Σκέπη" υπό τη διεύθυνση της Χρύσας Τασολάμπρου και η χορωδία γυναικών Καλυβίων υπό τη διεύθυνση του κ. Νίκου Στρατόπουλου έδωσαν συναυλία στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Αγρινίου την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, τα έσοδα της οποίας προσέφεραν στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως "Παναγία Ελεούσα".

Χαιρετισμό απηύθυνε η Πρόεδρος του Εργαστηρίου κ. Διονυσία Σαμαντά και τους προλογισμούς των χορωδιών έκαναν ο κ. Γιώργος Πανταζόπουλος καθ. Πανεπ. Πατρών και η κ. Ελένη Ζαμπάρα, εκπαιδευτικός.

Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε η κ. Χρυσούλα Τασολάμπρου, η οποία αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για τη μεγάλη προσέλευση τόνισε ότι "Στα πλαίσια των φιλανθρωπικών δράσεων της χορωδίας ως επίσημο φορέα Πολιτισμού και σε κλίμα αλληλεγγύης και προσφοράς προς τους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας, μεταφέρουμε το μήνυμα της πνευματικής και ψυχικής ανάτασης μέσα από την εκδήλωση αυτή, στηρίζοντας έμπρακτα με αυτό τον τρόπο το θεάρεστο έργο του Εργαστηρίου Παναγία Ελεούσα"

Διαβάστηκε 1206 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.