Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  4:39 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019 22:29

Έστησαν το εργαστήρι του Άη Βασίλη στην παλιά δημοτική λαχαναγορά στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, το τμήμα Βοηθών Γενικής Βρεφονηπιοκομίας της ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας ΟΑΕΔ Αγρινίου, ο παιδικός σταθμός – εργαστήρι «Οι φραουλίτσες» και το ΚΔΑΠ “Smart Kids”, έστησαν το εργαστήρι του Άη Βασίλη στην παλιά δημοτική λαχαναγορά.

Τα παιδιά του παιδικού σταθμού, του ΚΔΑΠ και τα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου βρέθηκαν στην εκδήλωση.
Χριστουγεννιάτικη μουσική, κατασκευές με τους μικρούς φίλους, γέλια, διασκέδαση και φυσικά όλη η μαγεία των Χριστουγέννων σε μια εκδήλωση.

Παιδιά και γονείς διασκέδασαν και κατασκεύασαν με τις μαθήτριες του τμήματος ημερολόγια, στολίδια, κάρτες και άλλα πολλά! Φυσικά, από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει ο Άγιος Βασίλης! Τα παιδιά έγραψαν γράμμα με τα δώρα που θέλουν, παρέα με τον Άγιο Βασίλη και το πέταξαν μέσα στο ταχυδρομικό κουτί!

Οι μικροί, έφυγαν χαρούμενοι από την εκδήλωση παίρνοντας σε μια υπέροχη σακούλα – Τάρανδο τις κατασκευές τους μαζί με ένα σοκολατένιο κέρασμα. Στο χώρο της εκδήλωσης, υπήρχε σταντ με λαχνούς της ΕΛΕΠΑΠ, στηρίζοντας έτσι τη λαχειοφόρο αγορά της και τα γενναία παιδιά της.

Η ΕΠΑ.Σ. ΟΑΕΔ Αγρινίου ευχαριστεί θερμά την ιδιοκτήτρια του σταθμού και του ΚΔΑΠ που τίμησε ιδιαίτερα με την πρόσκληση της και την συμμετοχή του τμήματος της Σχολής στην εκδήλωση.

Θερμά συγχαρητήρια στις μαθήτριες του τμήματος Βοηθών Γενικής Βρεφονηπιοκομίας για το έργο τους, και στην εκπαιδευτικό της Σχολής κα Δήμητρα Ζαρκάδα για τον προγραμματισμό, την επιμέλεια και την οργάνωση της δράσης.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1284 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.