Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  7:44 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019 22:19

Παναιτωλικός: Μουνιέ, ο… Χουλκ του Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Μουνιέ θα συνεχίσει στα «καναρίνια» και η προσθήκη του αντικατοπτρίζει ανάγλυφα τις… προθέσεις των «κυανοκίτρινων» για το υπόλοιπο της σεζόν. «Ερχομαι για να σώσουμε την ομάδα και να αποδείξω τι αξίζω», το «μήνυμα» του Γάλλου μεσοεπιθετικού.

Κάτοικος Αγρινίου θα γίνει άμεσα ο Αντονι Μουνιέ, καθώς ο 32χρονος μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει στον Παναιτωλικό και επί της ουσίας μετρά αντίστροφα ο χρόνος για το ντεμπούτο του με την «κυανοκίτρινη» φανέλα. Η προσθήκη του Γάλλου μεσοεπιθετικού έχει πολλαπλές ερμηνείες, αγωνιστικές και μη, αφού ο έμπειρος άσος από την κωμόπολη Ομπένα, έρχεται σαν άλλος… Χουλκ στο Emileon, με σκοπό να αποδείξει πολλά. Ας τα δούμε όλα αναλυτικά.

*Το κυριότερο αφορά την ομάδα. Από το Αγρίνιο «φωνάζουν» εδώ και καιρό «μην μας ξεγράφετε» και 19 Δεκεμβρίου έχουν ουσιαστικά ολοκληρωθεί δύο κομβικές προσθήκες βασικών. Ας μην ξεχνάμε πως ξέχωρα από τον Μουνιέ έχει «κλείσει» και ο Χουάν Ιγκνάσιο Αλβαρες, δηλαδή ο κεντρικός χαφ (εκεί προορίζεται ο Γάλλος) και το ένα «φτερό». Με αυτούς τους ρυθμούς μέχρι το τέλος του 2019 όλα δείχνουν πως θα έχει γίνει τουλάχιστον ακόμη μία μεταγραφή.

*Αυτό στέλνει το «μήνυμα» πως ο Παναιτωλικός όχι μόνο δεν έχει πετάξει λευκή πετσέτα, αλλά θα το παλέψει και για αυτό κάνει την υπέρβαση. Μάλιστα τα deal του αφορούν και την επόμενη χρονιά, δείγμα της πίστης που υπάρχει.

*Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός από την πλευρά μπορεί φέτος να μην είχε χρόνο συμμετοχής, αλλά ουδείς αμφισβητεί την αξία του. Οι λόγοι του παραγκωνισμού του ήταν ουσιαστικά επιλογή και το μήνυμα που έστειλε, όταν πριν από μέρες ξεκίνησαν οι επαφές του με τα «καναρίνια», ήταν… ξεκάθαρο. «Θέλω να παίξω και να αποδείξω πράγματα».

*Το deal έτρεξε ο μάνατζέρ του Παύλος Τοπίδης και το τελευταίο διάστημα οι συζητήσεις κορυφώθηκαν. Ενδιαφέρον υπήρξε και από άλλες ομάδες, αλλά ο παίκτης «ψήφισε» Αγρίνιο. Με ξεκάθαρη πρόθεση αυτή που σας αναφέραμε παραπάνω. «Ερχομαι να σώσουμε την ομάδα και να δείξω παντού τι αξίζω».

*Αλλωστε ας μην ξεχνάμε πως δεν πρόκειται για έναν… τυχαίο ποδοσφαιριστή. Στην καριέρα του μετρά 212 εμφανίσεις στη Ligue 1 (29 γκολ/40 ασίστ), 41 στη Serie A (4 γκολ/2 ασίστ) και 9 στο Τσάμπιονς Λιγκ (2 ασίστ), ενώ έχει αγωνιστεί σε Λιόν, Μπολόνια, Αταλάντα και Μονπελιέ, ξέχωρα φυσικά από το «τριφύλλι».

*Παράλληλα δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Γνωρίζει την ελληνική νοοτροπία, τα κατατόπια σε απλή γλώσσα, και άμεσα θα τεθεί στη διάθεση του Μάκη Χάβου.

Αυτόματα η απόκτηση του Αντονι Μουνιέ από τον Παναιτωλικό φωτογραφίζει ανάγλυφα τις προθέσεις των «κυανοκίτρινων» για το υπόλοιπο της σεζόν και ταυτόχρονα δίνει τη δυνατότητα σε έναν ομολογουμένως πολύ καλό παίκτη, να δώσει τις δικές του… απαντήσεις.

gazzetta.gr – Γιώργος Ντυμένος

Διαβάστηκε 1642 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα