Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  7:04 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019 17:16

Σουηδική κινηματογραφική παραγωγή ζητά βοηθητικούς ηθοποιούς για γυρίσματα στην Λευκάδα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μεγάλη σουηδική παραγωγή ετοιμάζει την επόμενη ταινία της και μέρος των γυρισμάτων αναμένεται να πραγματοποιηθούν στο Ιόνιο, συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή του Μεγανησίου.

Στην ταινία συμμετέχουν καταξιωμένοι ηθοποιοί στον χώρο του θεάματος από την Αμερική και μεταξύ αυτών ακόμα και διάσημος ηθοποιός που έχει υπάρξει υποψήφιος για Όσκαρ Α’ και Β’ ανδρικού ρόλου.

Για τις ανάγκες της ταινίας ζητούνται 40 βοηθητικοί ηθοποιοί, διαθέσιμοι κατά την περίοδο 28 Απριλίου με 08 Μαΐου για τα γυρίσματα, τα οποία θα διαρκέσουν μια με δύο ημέρες. Οι ηθοποιοί θα μεταφέρονται στον χώρο των γυρισμάτων με σκάφη της παραγωγής από το Μεγανήσι και την Λευκάδα.

Μοναδικές προϋποθέσεις για την συμμετοχή αποτελούν οι ενδιαφερόμενοι να γνωρίζουν καλό κολύμπι, να είναι συνεργάσιμοι, ευγενικοί, υπομονετικοί και έτοιμοι να δεσμευτούν για τις ημέρες των γυρισμάτων.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί στο τηλ:2645051084 και στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 3345 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία