Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:12 μμ
 
wm small
Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019 19:42

Μεσολόγγι: Με επιτυχία η εκδήλωση από το Κέντρο Ημέρας για Παιδιά με Αναπτυξιακές Διαταραχές της ΕΨΥΠΕΑ για τα 15 χρόνια λειτουργίας του

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στις 7 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε από την Εταιρία Ψυχικής Υγείας Παιδιού και Εφήβου Αιτωλοακαρνανίας-ΕΨΥΠΕΑ η επετειακή εκδήλωση των 15 χρόνων λειτουργίας του Κέντρου Ημέρας για Παιδιά με Αναπτυξιακές Διαταραχές.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν η Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας κα Μαρία Σαλμά, ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου κος Κων/νος Λύρος και η Πρόεδρος του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου κα Όλγα Δασκαλή. Επίσης την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας, ο Διοικητής του 2/39 Συντάγματος Πεζικού, Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Διοικητής του Γ.Ν. Μεσολογγίου καθώς και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της πόλης μας.

Στη συνέχεια, ο Δρ. Σωτήρης Ι. Κωτσόπουλος, Πρόεδρος της ΕΨΥΠΕΑ, ευχαρίστησε θερμά όλους τους παρευρισκόμενους και έκανε μία σύντομη εισαγωγή για το έργο του Κέντρου Ημέρας της ΕΨΥΠΕΑ. Έπειτα, η σκυτάλη δόθηκε στον Διοικητικό Υπεύθυνο του Κέντρου Ημέρας κο Γεράσιμο Τουλιάτο ο οποίος παρουσίασε τον απολογισμό των 15 χρόνων λειτουργίας του Κέντρου Ημέρας. Ακολούθησε προβολή video με την δραστηριότητα του Κέντρου Ημέρας και με συνεντεύξεις παιδιών που έχουν ολοκληρώσει το πρόγραμμα του Κέντρου Ημέρας και εξέφρασαν τα συναισθήματα τους για την ΕΨΥΠΕΑ. Στην συνέχεια η Δρ. Αγγελική Κωτσοπούλου ευχαρίστησε όλους όσους έχουν υποστηρίξει το έργο της ΕΨΥΠΕΑ στα 15 χρόνια λειτουργίας του και βράβευσε με τιμητική πλακέτα εθελοντές και γονείς παιδιών.

Το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης περιελάμβανε συναυλία με τον καταξιωμένο καλλιτέχνη κο Χρήστο Θηβαίο και την ομάδα του. Ο κος Θηβαίος ερμήνευσε γνωστά Ελληνικά τραγούδια που έχουν σημαδέψει τα μουσικά δρώμενα της χώρας μας ξεσηκώνοντας το κοινό που είχε κατακλύσει τον συνεδριακό χώρο. Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο κος Συμεών Γκόρπας- Εμπειρογνώμονας Ευρωπαϊκής Ένωσης και Δημοσιογράφος του Πρακτορείου Ειδήσεων Bloomberg ο οποίος ταξίδεψε από τις Βρυξέλλες για αυτόν τον σκοπό.

Η ΕΨΥΠΕΑ ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης και συγκεκριμένα τις Ελληνικές Αλυκές Α.Ε., την Γέφυρα Α.Ε., τον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου, τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Μεσολογγίου και την Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας για την παραχώρηση της αίθουσας καθώς και όλο τον κόσμο που με ιδιαίτερη αγάπη και εκτίμηση αγκάλιασε την προσπάθειά μας!

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1104 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.