Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:12 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015 19:33

Είμαστε εμείς ο χαμένος πολιτισμός του Άρη που καταστράφηκε από πυρηνικά όπλα; [φωτό]

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά από πολλές δεκαετίες μελετών στον κόκκινο πλανήτη, οι επιστήμονες τώρα λένε την πραγματικότητα παραδέχονται ότι ύπαρχει μια πολύ μεγάλη πιθανότητα ότι ένας αστεροειδής ή κομήτης άλλαξε τον Κόκκινο Πλανήτη εντελώς!

Σε σύγκριση με τον πλανήτη Γη, ο Άρης έχει πολλούς κρατήρες πρόσκρουσης που δεν είναι παράξενο, δεδομένου ότι ο Άρης είναι σε πολύ δυσάρεστη θέση στο ηλιακό μας σύστημα, ακριβώς δίπλα στη ζώνη των αστεροειδών. Λόγω αυτής της πορείας ο Άρης βομβαρδίζεται συνεχώς με αστεροειδείς, σε αντίθεση με τη Γη, ο Άρης δεν έχει φεγγάρι για να το προστατεύσει από τους αστεροειδείς!

(Το φεγγάρι είναι κάτι σαν τερματοφύλακας!). Έτσι κοιτάζοντας πίσω στην ιστορία μας γνωρίζουμε ότι η Γη έχει επηρεαστεί κατά το παρελθόν από μεγάλους διαστημικούς βράχους, και μερικές από αυτούς είχαν επιπτώσεις που έχουν αλλάξει την ιστορία του πλανήτη μας, ένα από τα καλύτερα παραδείγματα είναι ο κρατήρας που βρίσκεται στην χερσόνησο Γιουκατάν στο Μεξικό (δείτε την εικόνα παρακάτω) το οποίο πολλοί κορυφαίοι επιστήμονες πιστεύουν ότι ήταν ο νούμερο ένα λόγος για την εξαφάνιση των δεινοσαύρων.

ο κρατήρας που βρίσκεται στην χερσόνησο Γιουκατάν στο Μεξικό

Ο κρατήρας

Αν αυτό συνέβη εδώ στον πλανήτη Γη, θα μπορούσε κάτι παρόμοιο συνέβη στον Άρη; Στην πραγματικότητα στον κόκκινο πλανήτη μπορούμε να βρούμε εναν εξαιρετικά ενδιαφέρον κρατήρα, και είναι περίπου 125 μίλια (201.168 χλμ) σε διάμετρο (είναι ένας μεγάλος κρατήρας). Η τεράστια έκταση αυτού του τεράστιου κρατήρα μας λέει πόσο ισχυρή ήταν η επίδραση του,θα μπορούσε να ειναι μία από τις κύριες αιτίες στο γιατί ο Άρης σήμερα είναι κυριολεκτικά «έρημος».

Το κύριο ερώτημα είναι : πιθανό πολύ πριν από την απώλεια της ατμόσφαιρας, ο Άρης είχε ζωή;

Ακόμα και δυνητικοί πολιτισμοί που κάποτε ονόμαζαν το κόκκινο πλανήτη "σπίτι τους"; Εάν αυτό είναι συνέβη, τότε από πού προήλθε ο Αρειανός πολιτισμός; και το σημαντικότερο είχε επιβιώσει; Μήπως ενδεχομένως να ξέφυγαν προς άλλο πλανήτη; τότε αυτό σημαίνει ότι ο Άρης θα μπορούσε να συνδέεται με οποιονδήποτε τρόπο με τη Γη; Αυτά είναι μόνο μερικά από τα πολλά ερωτήματα που δεν θα απαντηθούν.

20, Ιουλίου, 1976 - μετά από ένα ταξίδι δέκα μηνών από τη Γη, το Viking θα φθάσει στον προορισμό του, στον κόκκινο πλανήτη. Οι εικόνες του Viking που έστειλε πίσω στη Γη ήταν καταπληκτικές, μερικές από τις εντυπωσιακές εικόνες έδειξαν ότι ο Άρης δεν ήταν διαφορετικός από τη Γη. Πολλές περιοχές στον Άρη μοιάζουν με μέρη στη Γη, όπως η κοιλάδα του θανάτου.

Ο Δρ Levin Gil σχεδίασε μία από τις δοκιμές στο ανιχνευτή του Viking, ένα σχετικά απλο τεστ, οι μικροοργανισμοί αναπνέουν όπως εσείς ή εγώ ή οτιδήποτε άλλο, και εκπέμπουν διοξείδιο του άνθρακα.Στην NASA πήραν ένα μικρό δείγμα απο Αρειανό χώμα, το τοποθέτησαν μέσα σε ένα μικρό δοχείο, και το δοχείο αυτό σε μια εβδομάδα είχε ενδείξεις, «φυσαλίδες» εντός του σωλήνα. Η δοκιμή για ζωή στον Άρη ήταν θετική - αυτό ήταν τεράστια είδηση!

Αλλά εδώ είναι το αστείο / προβλέψιμο απο την NASA, ενώ αυτή η δοκιμή είχε στείλει θετικό αποτέλεσμα ζωής, άλλες δοκιμές με διαφορετικά κριτήρια (άγνωστα) είχαν αρνητικό αποτέλεσμα (ίσως σκόπιμα). Οι άνθρωποι στην NASA ήταν πολύ προσεκτικοί στο θέμα αυτό και επέλεξαν να πουν: «Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ζωής στον Άρη"!!!.

Πολλοί κορυφαίοι επιστήμονες έχουν προτείνει ότι ο Άρης μπορεί να είχε μια ατμόσφαιρα πολύ παρόμοια με τη γήινη ατμόσφαιρα, και που καταστράφηκε περίπου 65 εκατομμύρια χρόνια πριν. Ορισμένοι έχουν επίσης δηλώσει ότι θα μπορούσε να είχε καταστραφεί απο κάποιο είδος όπλου που κατέστρεψε αυτόν τον πλανήτη,πυρηνικά όπλα, όπως έχουμε εδώ στη Γη!

Στο πρόσφατο παρελθόν διηγούνται την πιθανότητα ότι ο πολιτισμός που κατοικούσε κάποτε στον Άρη, είναι πολύ πιθανόν να κατέφυγε στη Γη. Έτσι, δημιούργησε αυτό το ανθρώπινο γένος που στην πραγματική είμαστε «Αρειανοί». Υπάρχουν μερικοί επιστήμονες που λένε ότι βρήκαν  ισχυρά αποδεικτικά στοιχεία για χαμένους πολιτισμούς στον κόκκινο πλανήτη και στην πραγματικότητα, πιστεύουν ότι μπορεί να έχουν ανακαλύψει μια πυρηνική έκρηξη στην Αρειανή ατμόσφαιρα που ταιριάζει με πυρηνική δοκιμή στην Γη, όπως ανέφερα. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, υπάρχουν ίχνη του Xenon-129 στον Άρη και η μόνη διαδικασία που γνωρίζουμε ότι παράγει το Xenon-129 είναι μια πυρηνική έκρηξη.

http://www.pronews.gr

Διαβάστηκε 2578 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.