Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  2:21 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019 19:12

Τα “Μεγάλα, κίτρινα λουλούδια” άνθισαν το Σάββατο στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα “Μεγάλα, κίτρινα λουλούδια” άνθισαν το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στην θεατρική σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου κι άφησαν την ευωδιά τους στις ψυχές όλων, όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του “Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Αγρινίου”. Η ανάρτηση του Ξενώνα Αγρινίου στο facebook συνεχίζει ως εξής:

“Η συγκλονιστική ιστορία της ηρωίδας, σε συνδυασμό με την καταπληκτική σκηνοθεσία και την καθηλωτική ερμηνεία της Ειρήνης Δαφνιά, μεταλαμπάδευσε σε όλους μας το μήνυμα της εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών.

Ο Ξενώνας Αγρινίου θα συνεχίσει το έργο του δίπλα στις κακοποιημένες γυναίκες και τα παιδιά τους, αλλά θα συνεχίσει και τον αγώνα του στο κομμάτι της πρόληψης και της εξάλειψης του σοβαρότατου κοινωνικού προβλήματος, της έμφυλης βίας.

Και σ’ αυτόν τον αγώνα, η μεγαλύτερη δύναμή μας είστε όλοι εσείς, που με την παρουσία, την συμμετοχή και την στήριξή σας, βοηθάτε να “χτίσουμε” μαζί έναν κόσμο στον οποίο θα κυριαρχεί η ισότητα, η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και η αγάπη…

Και σ’ έναν τέτοιο κόσμο, η βία δεν έχει καμία θέση.

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς”

agriniopress.gr
Διαβάστηκε 1010 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.