Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:01 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019 18:41

ΟΑΕΔ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τις 91 προσλήψεις στους παιδικούς σταθμούς

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο ΟΑΕΔ ανακοινώνει την προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη προσωπικού σε βρεφονηπιακούς παιδικούς σταθμούς του Οργανισμού.

Ειδικότερα διευκρινίζεται ότι η προθεσμία καθορίζεται από τις , 17/12/2019, ημέρα Τρίτη, μέχρι και τις 02/01/2020, ημέρα Πέμπτη και αφορά υποβολή αιτήσεων των υποψηφίων για πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας , ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη των εποχικών ή , παροδικών αναγκών των βρεφονηπιακών παιδικών σταθμών του Ο Α Ε Δ σύμφωνα με την ΣΟΧ2/2019.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται με όλα , τα απαραίτητα δικαιολογητικά με έναν από τους πιο κάτω αναφερόμενους τρόπους :

α Α ) υτοπροσώπως, ή με άλλο εξουσιοδοτημένο από τον αιτούντα πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή του θεωρημένη από δημόσια αρχή, στη Διοίκηση του ΟΑΕΔ (Εθνικής Αντίστασης 8, ΑΛΙΜΟΣ, Τ.Κ.17456), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 8:00 μέχρι τις 14:00,
β Τ) αχυδρομικά με συστημένη επιστολή, εντός της ανωτέρω προθεσμίας στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Διεύθυνση Αρχικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Ο.Α.Ε.Δ., Εθνικής Αντίστασης 8, ΑΛΙΜΟΣ, Τ.Κ.17456, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην με αρ.πρωτ. 93788/22-11-2019 Ανακοίνωση καθώς επίσης και στο αντίστοιχο παράρτημα
αυτής.
Επισημαίνεται , ότι η αίτηση συμμετοχής υπογεγραμμένη με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά που αποστέλλεται ταχυδρομικά , υποβάλλεται σε σφραγισμένο φάκελο στον οποίο θα πρέπει να
αναγράφονται τα στοιχεία του αιτούντος με την ένδειξη Αίτηση για την : « ανακοίνωση της ΣΟΧ 2/2019».

Το εμπρόθεσμο των ταχυδρομικά αποσταλμένων αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία ταχυδρομείου που φέρει ο φάκελος αποστολής .

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η μη ταχυδρομική αποστολή ή η μη αυτοπρόσωπη κατάθεση της αίτησης και των απαιτούμενων δικαιολογητικών εντός της ορισθείσας προθεσμίας συνεπάγεται την απόρριψη των υποψηφίων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ 2/2019
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΟΧ 

aftodioikisi.gr

Διαβάστηκε 3177 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία