Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  1:37 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019 18:29

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το «1st Agrinio Night Run & kids Santa Run»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο κλίμα των ημερών ξεκίνησαν οι εγγραφές για το «1st Agrinio Night Run & kids Santa Run». Από σήμερα και για όλη την εβδομάδα οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται από τις 08:30 έως τις 14:00 και τα απογεύματα από τις 17:00 έως τις 20:00 στα γραφεία του Δήμου Αγρινίου στην πλατεία Μαβίλλη.

Το ξεχωριστό αθλητικό γεγονός διοργανώνουν ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Αγρινίου σε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου, την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου στις 18:00.

Συμμετέχουν επισης η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου,ο Σύλλογος δρομέων Υγείας Αγρινίου, ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Αγρινίου και ο ΠΑΣ Ιωνικός 1980.

Πρόκειται για μια διοργάνωση που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια, αθλητές και μη, κάθε ηλικίας με καθαρά φιλανθρωπικό χαρακτήρα,έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την ενίσχυση και στήριξη της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου στο δύσκολο και ταυτόχρονα σημαντικό έργο της.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1286 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.