Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  3:58 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019 14:59

«Χριστός γεννᾶται, δοξάσατε!» Χριστουγεννιάτικη Σύναξη της Διακονίας Στηρίξεως Γυναικών (Τετ 18/12/2019 18:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Ιερά Μητρόπολις Αιτωλίας και Ακαρνανίας ανακοινώνει ότι την προσεχή Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18:00’ θα πραγματοποιηθεί η χριστουγεννιάτικη σύναξη της Διακονίας Στηρίξεως Γυναικών «Παναγία η Παραμυθία», στην αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Αγρινίου.

Η παιδική χορωδία των Ιερών Ναών Αγίου Δημητρίου και Αγίου Νικολάου Καινουρίου, υπό την διεύθυνση του κ. Παναγιώτη Μήτσου, θα ψάλλει χριστουγεννιάτικα άσματα, με την συμμετοχή του τμήματος παραδοσιακών οργάνων της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής Αγρινίου.

Θα ακολουθήσει ομιλία από την κα Θεοδώρα Τσίγκα, θεολόγο MSc του Γυμνασίου Αιτωλικού, με θέμα: «Χριστός γεννᾶται, δοξάσατε!».

Στη συνέχεια θα γίνει η παρουσίαση του χριστουγεννιάτικου βιβλίου «Νύχτα γεμάτη Φως!» της κ. Σταυρούλας Κάτσου – Καντάνη, από τις εκδόσεις ΑΘΩΣ παιδικά.

Διαβάστηκε 1068 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.