Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  9:05 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019 10:35

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το bazaar του Συλλόγου Γυναικών Καλυβίων (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο το Χριστουγεννιάτικο παζάρι δώρων (Bazaar) του Συλλόγου Γυναικών Καλυβίων, στη αίθουσα εκδηλώσεων της Κοινότητας.

Στο εορταστικό bazaar οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να αγοράσουν σε χαμηλές τιμές, είδη δώρων, χειροτεχνήματα, κατασκευές, σπιτικά ηδύποτα και γλυκίσματα.

Να υπενθυμίσουμε ότι, σήμερα Δευτέρα (16/12) στις 5 το απόγευμα, θα γίνει ο στολισμός του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία Καλυβίων.

Μετά τη φωταγώγηση του δένδρου, ο Αι Βασίλης θα μοιράσει στα παιδιά καραμέλες, γλυκίσματα, μπαλόνια, τρίγωνα για τα κάλαντα και αγιοβασιλιάτικα σκουφάκια, προσφορά του δήμου Αγρινίου και του Συλλόγου Γυναικών Καλυβίων!

Στις 5.30 μ.μ. η παιδαγωγός και συγγραφέας, Ευτυχία Πατσιαλού, θα βρίσκεται στη αίθουσα εκδηλώσεων της Κοινότητας Καλυβίων, για να παρουσιάσει το βιβλίο της «Ο Άγιος Βασίλης αρρώστησε» και να αφηγηθεί την ιστορία του στα παιδιά.

kalyvia.gr

Διαβάστηκε 937 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.