Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019 17:37

Μπαράζ πληρωμών από τον ΟΠΕΚΑ - Δείτε αναλυτικά τις ημερομηνίες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μπαράζ πληρωμών σε ό,τι αφορά τα επιδόματα που χορηγεί ο ΟΠΕΚΑ, αναμένεται να σημειωθεί τις ερχόμενες μέρες, με τους δικαιούχους να αναμένουν πως και πως, να «γεμίσουν» οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί. 

Ειδικότερα, οι ημερομηνίες πληρωμής των επιδομάτων του ΟΠΕΚΑ έχουν ως εξής:

• Την παραμονή Χριστουγέννων (24 Δεκεμβρίου) πιστώνονται στους λογαριασμούς των δικαιούχων

- το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης

- το επίδομα ενοικίου

- το επίδομα παιδιού

Σημειώνεται πως μήνα τα χρήματα στους λογαριασμούς θα είναι ορατά στους λογαριασμούς των δικαιούχων από την προηγούμενη το απόγευμα, δηλαδή από τις 23 Δεκεμβρίου.

Σε ό,τι αφορά τις αλλαγές στο επίδομα παιδιού Α21 που χορηγεί ο ΟΠΕΚΑ, αυτές αναμένεται να ενταχθούν στο νομοσχέδιο που θα κατατεθεί από το υπουργείο Εργασίας στις αρχές του 2020.

Τέλος, επισημαίνεται πως το επίδομα θα χορηγείται σε δικαιούχους με παιδιά, τα οποία υπάγονται σε υποχρεωτική φοίτηση, εφόσον υπάρχει επιβεβαιωμένη εγγραφή τους σε σχολείο και δεν έχουν μείνει στην ίδια τάξη λόγω μεγάλου αριθμού απουσιών.

http://pronews.gr

Διαβάστηκε 2008 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019 22:33
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.