Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:10 μμ
 
wm small
Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019 21:04

Παναιτωλικός: Θα κινηθεί νομικά εναντίον εκείνων που προκάλεσαν τα επεισόδια;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Βαρύς ήταν ο πέλεκυς της αθλητικής δικαιοσύνης για τον Παναιτωλικό, για τα όσα συνέβησαν στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Η είσοδος των οπαδών του στον αγωνιστικό χώρο μετά το ματς και τα επεισόδια που υπήρξαν με την αστυνομία, επέφεραν ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των Θυρών και πρόστιμο ύψους 51.350 ευρώ. 

Τα «καναρίνια» θα ασκήσουν έφεση, όμως την ίδια στιγμή είναι αποφασισμένα να προχωρήσουν και σε κινήσεις που αφορούν την τακτική δικαιοσύνη. Ο πρόσφατος χαρακτηρισμός του Φώτη Κωστούλα προς όσους εισέβαλαν στο γήπεδο όταν και τους προσφώνησε ως «τσάμπα μάγκες» δεν ήταν τυχαίος, αφού η ομάδα δείχνει αποφασισμένη να κινηθεί νομικά εναντίον τους, με αφορμή τη ζημιά που υπέστη από τα διαφυγόντα έσοδα (δεν είναι μόνο τα εισιτήρια αλλά επίσης το βαρύ χρηματικό πρόστιμο αλλά και οι φθορές που υπέστη το γήπεδο). Πιο συγκεκριμένα, περιμένει από την αστυνομία την ταυτοποίησή τους μέσω των καμερών ασφαλείας που κατέγραψαν τις κινήσεις τους και μόλις αρχές ανοίξουν την υπόθεση με σχετική δικογραφία, τότε και η πλευρά των «κυανοκίτρινων» θα ασκήσει σχετικές μηνύσεις/αγωγές.

Ο λόγος μάλιστα, όπως σχολιάζουν στον σύλλογο, δεν είναι μόνο οικονομικός αλλά και ηθικός και δεν αφορά την προσωπική φραστική επίθεση που υπήρξε προς στελέχη του Παναιτωλικού. Για χρόνια στο Αγρίνιο πασχίζουν να εξαλείψουν τα οποιαδήποτε συμπτώματα βίας και να καταστήσουν το γήπεδο ασφαλές και φιλικό προς όλους, κάτι που την περασμένη εβδομάδα δεν κατέστη δυνατό. Τα όσα διαδραματίστηκαν είναι εκτός των «πιστεύω» τους και για αυτό θα προχωρήσουν στις παραπάνω κινήσεις. Μάλιστα στο παρελθόν είχε επίσης συμβεί κάτι ανάλογο. Από την πρώτη στιγμή οι διοικούντες έχουν μεταφέρει σε άπαντες πως δεν θα ανέχονται επεισόδια που προκαλούν ζημιά, αγωνιστική-οικονομική στην ομάδα.

Επ’ αυτού μάλιστα είναι πιθανό και εφόσον δεν «πέσει» σε δευτεροβάθμιο επίπεδο η ποινή,  τα «καναρίνια» να υποδεχθούν τον Ατρόμητο με κόσμο, εφόσον κληρωθούν γηπεδούχοι στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το τοπίο για όλα τα παραπάνω και εικόνα για το αν τελικά θα επιβεβαιωθούν οι σχετικές πληροφορίες θα ξεκαθαρίσει μετά το αυριανό ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ και από την επόμενη εβδομάδα. Ολοι σκέφτονται την αυριανή αναμέτρηση.

Πάντως τότε είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις και στο μεταγραφικό τοπίο. Στην ομάδα προβάλουν και είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν άρδην την κατάσταση που επικρατεί, ο Παναιτωλικός θα ενισχυθεί σημαντικά και όπως λέγεται χαρακτηριστικά «όχι μόνο θα δώσουμε τη ‘μάχη’ αλλά και θα την κερδίσουμε».

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 1605 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.