Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019 15:03

Με Αουγκούστο και Λάμπρου αλλά χωρίς Στοχ η αποστολή του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η προετοιμασία του Δικεφάλου για το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (14.12) με προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας. Μετά το τέλος της ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε και τις επιλογές του για την αναμέτρηση στο Αγρίνιο.

Ο Δικέφαλος ταξιδεύει στο Αγρίνιο με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς που θα τον κρατήσουν στην κορυφή της Super League 2019-20.

Η προπόνηση του Σαββάτου (14.12) ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με rondo, ακολούθησαν κάποιες ασκήσεις τακτικής, δουλειά στις στατικές φάσεις και στο φινάλε διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό, με τον τεχνικό του Δικεφάλου να μην μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Λέο Ζαμπά και Πόντους Βέρνμπλουμ.

Αναλυτικά οι 19 παίκτες που θα ταξιδέψουν στο Αγρίνιο είναι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μάτος, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Ντόουγκλας, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Λάμπρου, Άκπομ, Σφιντέρσκι

sdna.gr

Διαβάστηκε 1574 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.