Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:55 μμ
 
wm small
Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019 11:36

Απόγευμα Σαββάτου με Super League

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σπουδαίες αναμετρήσεις υπάρχουν στο αποψινό πρόγραμμα της ελληνικής Super League, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στην Κρήτη (ΟΦΗ-Άρης) και στην Ξάνθη (Ξάνθη-ΑΕΚ), ενώ ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Λαμία στο ΟΑΚΑ. Με τις δυο τελευταίες θα ασχληθούμε στοιχηματικά.

Ξάνθη – ΑΕΚ

Με τα… ψέματα, η Ξάνθη εξακολουθεί να βρίσκεται σε τροχιά playoffs. Λίγα τέρματα στο ενεργητικό της και με κακό ποδόσφαιρο, ενώ προέρχεται από την ήττα στην Τούμπα (2-0) από τον ΠΑΟΚ. Άντεξε για 80’ σε αυτό το παιχνίδι, δεχόμενη τα γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Μάλιστα απόψε θα ντεμπουντάρει ο Παράσχος στον πάγκο. Από την άλλη, νέο τεχνικό θα έχει και η ΑΕΚ, με τον Ιταλό Μάσιμο Καρέρα να κάνει ντεμπούτο σήμερα. Ο Κωστένογλου παρέδωσε τα… κλειδιά, με τον Ιταλό να παρακολουθεί την νυν ομάδα του από την εξέδρα στο πρόσφατο 5-0 επί του Πανιωνίου. Απόψε θα αντιμετωπίσει ένα μέτριο σύνολο, ενώ θα έχει και κόσμο στα «Πηγάδια». Από τα καλά σημεία της αγωνιστικής η νίκη της ΑΕΚ.

Παναθηναϊκός – Λαμία

Ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο με άλλη μια γκέλα, αυτή την φορά απέναντι στον Βόλο (1-1), χάνοντας ο ίδιος μοναδικές ευκαιρίες στο ματς προκειμένου να το «καθάριζε». Έπιασε δουλειά στο πόστο του ο νέος τεχνικός διευθυντής Τσάβι Ρόκα, ενώ προέκυψε δημοσίευμα που θέλει τον Γιώργο Δώνη να ενδιαφέρει ομάδα από την Σαουδική Αραβία. Η Λαμία με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο της είναι πραγματικά μια άλλη ομάδα. Νίκησε εσχάτως και τον ΟΦΗ (2-1), με έναν ΟΦΗ να αποτελεί μια από τις ποιοτικότερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος. Θα λείψει ο εξτρέμ Τιρόνε, και κάνει αγώνα δρόμου για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο την επόμενη αγωνιστική. Η απουσία του Σένκεφελντ από την άμυνα των «πρασίνων» μας ωθεί προς το γκολ εκατέρωθεν (G/G).

Τα καλύτερα προγνωστκά για το στοίχημα από την ομάδα του foxbet.gr

Διαβάστηκε 1451 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.