Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  4:22 μμ
 
wm small
Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019 01:13

Μεσολόγγι: Η επίσκεψη του αρχηγού ΓΕΣ στο 2/39 Σ.Ε. σηματοδοτεί αναβάθμιση του επιχειρησιακού του ρόλου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων του επισκέψεων, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς βρέθηκε σε Μονάδες και Επιτηρητικά Φυλάκια του Στρατού Ξηράς στην περιοχή Ιωαννίνων και Μεσολογγίου, όπου και διαπίστωσε το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας και αξιόμαχου.

Ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς επισκέφθηκε  φυλάκια του Στρατού Ξηράς στην περιοχή των Ιωαννίνων αλλά και του Μεσολογγίου, όπου και βρέθηκε στις εγκαταστάσεις των Μονάδων και συνομίλησε με στελέχη αναφορικά με τις δραστηριότητες των δυνάμεων.

Την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Περιοχή Ευθύνης της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας (8η Μ/Π ΤΑΞ – «VIII MΠ ΗΠΕΙΡΟΣ»). 

Ο Αρχηγός επισκέφτηκε το Στρατηγείο και τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις της περιοχής Ιωαννίνων Καλπακίου, μεταξύ των οποίων και το Επιτηρητικό Φυλάκιο (ΕΦ) «ΚΑΚΑΒΙΑΣ». Στη συνέχεια, πραγματοποίησε επίσκεψη στο 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων στην πόλη του Μεσολογγίου.

Ο Αρχηγός πραγματοποίησε ομιλίες προς το προσωπικό των Μονάδων που επισκέφτηκε, το συνεχάρη για το σημαντικό έργο που επιτελεί και αντάλλαξε ευχές, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.” Αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Γ.Ε.Σ..

Η επίσκεψη του Αρχηγού Γ.Ε.Σ. στο Μεσολόγγι αφενός βάζει τέλος στη «φημολογία» για μετατροπή του στρατοπέδου «Σπύρου Μουστακλή» σε κέντρο φιλοξενίας μεταναστών  και αφετέρου σηματοδοτεί την συνέχιση της λειτουργίας του 2/39Σ.Ε. στο Μεσολόγγι με ανοιχτό το ενδεχόμενο άμεσα να καταστεί και πάλι κέντρο εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων, βάση του επιχειρησιακού σχεδιασμού του Γ.Ε.Σ..

messolonghinews.gr

Διαβάστηκε 1213 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019 01:33
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.