Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:07 μμ
 
wm small
Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019 01:02

Για την 11η συνεχόμενη νίκη στην Αμαλιάδα ο Χαρίλαος Τρικούπης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Χαρίλαου Τρικούπη ενόψει της αυριανής δύσκολης εκτός έδρας αναμέτρησης κόντρα στο Κόροϊβο Αμαλιάδας για την 11η αγωνιστικής της Α2.

Όλα κύλησαν ομαλά καθ όλη την εβδομάδα και έτσι με εξαίρεση τον Παναγιώτη Γκάτζιο ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο αποθεραπείας άλλα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για το τεχνικό επιτελείο.

Ιδιαίτερη προσοχή και προσήλωση ζήτησε ο κόουτς Καλαμπάκος από τους παίχτες του στην επιστροφή του στο γήπεδο της Ήλιδας καθώς τόνισε ότι ο Κοροϊβος πρόκειται για μια ομάδα που μπορεί να μην έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα, αλλά έχει στηθεί για να κάνει πρωταθλητισμό και είναι δεδομένο ότι κάποια στιγμή θα ανακάμψει.

Αρκετός αναμένεται και ο κόσμος από το Μεσολόγγι που θα ταξιδέψει αύριο για την Αμαλιάδα ώστε να βρεθεί στο πλευρό του Χαρίλαου Τρικούπη ώστε να μπορέσει να φτάσει σε μια ακόμα νίκη.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κ.κ Κάρδαρης, Ζακεστίδης και Στρέμπας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου

ΣΑΑΚ Ανατόλια – ΓΣ Ελευθερούπολης

ΑΣ Καρδίτσας – Ολυμπιακός

ΑΟ Αγρινίου – ΑΣ Διαγόρας Δρυοπιδέων

Κόροιβος Αμαλιάδας – ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης

ΑΟ Παγκρατίου – Απόλλων Πάτρας

ΑΕ Ψυχικού – ΑΟ Αμύντας

ΓΣ Δάφνη Δαφνίου – Οίαξ Ναυπλίου

ΑΟ Τρίτων – Φίλιππος Βέροιας

aitosports.gr

Διαβάστηκε 1475 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.