Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019 19:21

Επίκεντρο ψυχαγωγίας και διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους η “Μαγική Αυλή” (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Άνοιξε εδώ και λίγες ημέρες, τις πύλες της με δωρεάν είσοδο η “Μαγική Αυλή” στο χώρο στάθμευσης στα παλαιά σφαγεία στο Αγρίνιο και είναι το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο πάρκο στη Δυτική Ελλάδα.

Από τις 29 Δεκεμβρίου εκατοντάδες παιδιά κάθε ηλικίας από το Αγρίνιο και όλη την Αιτωλοακαρνανία επισκέπτονται τη “Μαγική αυλή” και ξετρελαίνονται με τα μοναδικά και ιδιαίτερα παιχνίδια.

Οικονομικά πακέτα “απογειώνουν” τη διάθεση και τη συμμετοχή και δίνουν τη δυνατότητα σε σχολεία και ομάδες να απολαύσουν το χώρο και να ζήσουν ανέμελες στιγμές διασκέδασης!

Το πλούσιο πρόγραμμα περιλαμβάνει δωρεάν συναυλίες και παιδικά δρώμενα.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, έχει προγραμματιστεί το απόγευμα του Σαββάτου (19.00 – 21.00) παιδικό θεατρικό “Αλλιώτικα Χριστούγεννα“, την Κυριακή το πρωί (11.00 – 13.00) παιδικό δρώμενο “Οι μικροί αθλητές εν δράσει” και για το απόγευμα της ίδιας ημέρας είναι προγραμματισμένη μεγάλη συναυλία (19.00 – 21.00) των Blues Diaries“.

Περισσότερες πληροφορίες στο magiki-avli.gr και στο τηλέφωνο: 697 38  30 101 

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1545 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.