Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019 18:45

Με συμμετοχή η Χριστουγεννιάτικη εθελοντική αιμοδοσία στο Παπαστράτειο Μέγαρο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου συμμετέχει και φέτος στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αγρινίου με την Χριστουγεννιάτικη Εθελοντική Αιμοδοσία που βρίσκεται σε εξέλιξη και θα διαρκέσει έως και τις 14:30 στο Παπαστράτειο Μέγαρο, με την υποστήριξη της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Αγρινίου του Νοσοκομείου.

Η Εθελοντική Αιμοδοσία εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου «Παραμύθι από Ζάχαρη», υπενθυμίζοντας ότι  η προσφορά σε όσους το χρειάζονται δεν είναι κάτι που θα πρέπει να ξεχάσουμε αυτές τις γιορτινές μέρες.

Παράλληλα στον ίδιο χώρο ο Σύλλογος Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» θα πραγματοποιήσει το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του, το οποίο όμως θα διαρκέσει μέχρι τις 20:00.

Συνδιοργανωτές της Χριστουγεννιάτικης αιμοδοσίας είναι ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Περιφερειακό Τμήμα Αγρινίου, ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Αιτωλοακαρνανίας και ο Σύλλογος Αγραφιωτών Σαρακατσαναίων Αιτωλοακαρνανίας.

Το μήνυμα των εθελοντών αιμοδοτών και των ανθρώπων της «Φλόγας» είναι: «δεν ξεχνάμε αυτά τα Χριστούγεννα να κάνουμε το πολυτιμότερο δώρο στο συνάνθρωπό μας. Τα παιδιά είναι δυνατά, μα δε μπορούν να πάνε μόνα στη μάχη, σήμερα και κάθε μέρα ζητούν την ελπίδα μέσα από τη δική σου αγάπη»!

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 931 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.