Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:09 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019 10:06

Ματς από το (ένδοξο) παρελθόν στην Basket League

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σπουδαίο παιχνίδι απόψε στην ελληνική Basket League, δίχως όμως την δόξα του παρελθόντος. Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Άρη στο ΟΑΚΑ και προκύπτει μια στοιχηματική ευκαιρία. Πέραν αυτού, θα σταθούμε και στην Μπουντεσλίγκα και στο παιχνίδι της Χόφενχαϊμ με την Άουγκσμπουργκ.

ΑΕΚ - Άρης

Εντός και εκτός συνόρων σερί έχει  αρχίσει να δημιουργεί η ΑΕΚ, και σήμερα υποδέχεται τον Άρη προκειμένου να έχει περισσότερες ημέρες στην διάθεση της για ξεκούραση (την Τρίτη αγωνίζεται κόντρα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ για το Τσάμπιονς Λιγκ). Η ομάδα έχει αρχίσει να ρολάρει κα σήμερα θα έχει μια ευκαιρία για μια εύκολη νίκη. Ο Άρης ηττήθηκε και από τον Πανιώνιο, με τις καθυστερήσεις πληρωμών να έχουν φέρει τους παίκτες στα όρια τους. Παρελθόν αποτέλεσε ο Σούλης Μαρκόπουλος και έτσι η «λογική» σήμερα κάνει λόγο για άσο και έως 152 πόντους συνολικά.

Χόφενχαϊμ – Άουγκσμπουργκ

Κλασσικό βράδυ Παρασκευής δίχως Μπουντεσλίγκα δεν υπάρχει. Έτσι και απόψε, η Χόφενχαϊμ υποδέχεται την Άουγκσμπουργκ, με τους γηπεδούχους να συμπληρώνουν τρία σερί παιχνίδια χωρίς νίκη. Η ομάδα του Σρόιντερ είχε μόλις πέντε τελικές στο παιχνίδι, ενώ το πρόγραμμα που έχει στη συνέχεια είναι αρκετά δύσκολο. Σε ανοδική πορεία η Άουγκσμπουργκ, έδειξε χαρακτήρα απέναντι στην Μάιντζ και πήρε εν τέλει τη νίκη με σκορ 2-1. Με 10 βαθμούς στα τελευταία 12 ματς, μπορεί να ελπίζει στην παραμονή. Θα πάμε με τα γκολ και στο συνδυαστικό Over 2,5 & G/G.

Έξυπνα tips και τα καλύτερα προγνωστικά στο Foxbet.gr

Διαβάστηκε 1330 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.