Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:59 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019 01:15

Στην Κυβερνητική Επιτροπή Συντονισμού Μεγάλων Έργων το Άκτιο – Αμβρακία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στη σύσταση και συγκρότηση Κυβερνητικής Επιτροπής Συντονισμού Μεγάλων Έργων Υποδομών προχώρησε το Υπουργικό Συμβούλιο, με στόχο να προχωρήσουν μια πληθώρα μεγάλων έργων της χώρας.

Στο έργο της Επιτροπής, μεταξύ άλλων, εντάσσονται τα σχέδια δράσης των υφιστάμενων, υπό δημοπράτηση και προς δημοπράτηση, συμβάσεων παραχώρησης. Ειδικότερα, τα έργα στα οποία απαιτείται η εκπόνηση, η έγκριση και η παρακολούθηση του σχεδίου δράσης είναι οι συμβάσεις παραχώρησης των αυτοκινητοδρόμων, η ολοκλήρωση του μετρό Θεσσαλονίκης, της γραμμής 4 του Αττικό Μετρό, αλλά και η ολοκλήρωση της πολύπαθης οδικής σύνδεσης Ακτίου – Αμβρακίας.

Σύμφωνα με την απόφαση, που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, στην Επιτροπή μετέχουν οι υπουργοί:
Επικρατείας, αρμόδιος για τον προγραμματισμό, την οργάνωση, την παρακολούθηση και τον συντονισμό μεταξύ των υπουργείων, ως Συντονιστής, Εσωτερικών, Δικαιοσύνης, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Υποδομών και Μεταφορών.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1028 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.