Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  1:59 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019 17:33

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Ανακοίνωσε 400 νέες προσλήψεις

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Περί τις 400 νέες προσλήψεις ανακοίνωσε μεταξύ άλλων ο ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, καθηγητής, Φίλιππος Τσαλίδης.

Ο κ. Τσαλίδης διαβεβαίωσε ότι δεν θα θιγούν οι θέσεις εργασίας των εργαζομένων της πρώην ΕΕΣΣΤΥ που θα πάψει και τυπικά να υπάρχει από την 1η Ιανουαρίου ενώ αντιθέτως προγραμματίζονται 400 προσλήψεις. Επίσης η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας «της νέας μεγάλης ΤΡΑΙΝΟΣΕ «θα συμπεριλάβει τώρα και τους εργαζόμενους της πρώην ΕΕΣΣΤΥ.

Το νέο προσωπικό αναμένεται να απασχοληθεί αρχικά στο εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης όπου θα επισκευάζονται και θα συντηρούνται τα νέα τρένα που θα έλθουν από την Ιταλία και στη συνέχεια στο εργοστάσιο της Αθήνας.

Ο κ. Τσαλίδης ανακοίνωσε επίσης μια σειρά από μεγάλες επενδύσεις «πολλών εκατομμυρίων» στον τομέα των νέων τεχνολογιών που, όπως τόνισε, θα συμβάλουν αποφασιστικά στον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση του Ελληνικού Σιδηροδρόμου ώστε να «φτάσει σύντομα στα Ευρωπαϊκά επίπεδα».

Μόνο για τις νέες τεχνολογίες η ΤΡΑΙΝΟΣΕ σχεδιάζει να επενδύσει 50 εκατομμύρια ευρώ και μάλιστα σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

Ειδικά για το νέο σύστημα ηλεκτρονικής κράτησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ όπου οι επιβάτες θα μπορούν να κλείνουν εισιτήρια και να προγραμματίζουν τα ταξίδια τους όπως στα αεροπλάνα, η εταιρεία θα επενδύσει πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα σχεδιάζεται και μία νέα καινοτομία αυτή του «Ενιαίου Εισιτηρίου» όπου κάποιος θα μπορεί να ταξιδεύσει με το ίδιο εισιτήριο με τρένο, αεροπλάνο και πλοίο.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Διαβάστηκε 2972 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.