Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019 00:04

Μηνιαίο φοιτητικό επίδομα από το ΙΚΥ – Πότε κλείνουν οι αιτήσεις

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
ΙΚΥ: Ποιοι φοιτητές μπορούν να πάρουν μηνιαίο φοιτητικό επίδομα. Μέχρι πότε οι ηλεκτρονικές αιτήσεις.

Το ΙΚΥ ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στο πλαίσιο της Πράξης «Πρόγραμμα Οικονομικής Ενίσχυσης Επιμελών φοιτητών/τριων που ανήκουν σε Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες (φοιτητικό επίδομα ΕΚΟ)»– ακαδ. έτος 2018/19.

Οι ενδιαφερόμενοι, αφού μελετήσουν προσεκτικά την σχετική «Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων» , καλούνται να υποβάλλουν αίτηση υποψηφιότητας στην διαδικτυακή εφαρμογή του ΥΠAΙΘ (https://iky-ypotrofies.it.minedu.gov.gr), το αργότερο έως και τις 20 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 15.00.

Όλες οι σχετικές πληροφορίες και λεπτομέρειες του Προγράμματος παρέχονται στον ιστοχώρο του ΙΚΥ https://www.iky.gr/el/upotrofies-gr/proptixiako-gr/ypotrofies-eko/eko-2018-2019 .

Σημειώνεται, ότι για την υλοποίηση του Προγράμματος απαιτήθηκε η συνεργασία της υπηρεσίας Πληροφοριακών συστημάτων του Υπουργείου Παιδείας προκειμένου να τεθεί σε λειτουργία η διαδικτυακή εφαρμογή του Υ.ΠΑΙ.Θ για την ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων στο πλαίσιο της εν λόγω Πράξης.

Συνημμένα αρχεία:

dikaiologitika.gr

Διαβάστηκε 1058 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.