Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:44 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019 18:32

Αιτωλοακαρνανία: Στις κάλπες οι οικονομολόγοι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εκλογές προκηρύχθηκαν για το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας. Την Κυριακή 15/12/2019 οι οικονομολόγοι καλούνται να εκλέξουν τα νέα μέλη της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων (ΣΤΑ) και τις επταμελείς Τοπικές Διοικήσεις των Περιφερειακών Τμημάτων. Στο 10ο Περιφερειακό Τμήμα που περιλαμβάνει τις περιφερειακές ενότητες Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας, στο ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Κίνησης Οικονομολόγων – Συνεργαζόμενοι (ΔΗ.ΚΙ.Ο – Σ) που στις εκλογές του 2016 συγκέντρωσε ποσοστό 56,8% και 4 έδρες, συμμετέχουν 4 Αιτωλοακαρνάνες.

Συγκεκριμένα, στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν οι Παππάς Σωτήριος Οικονομολόγος-λογιστής από το Αγρίνιο, Βλάχος Χρήστος λογιστής από το Μεσολόγγι, Ζησιμόπουλος Θεόφιλος λογιστής από την Ναύπακτο και η Κατσαντώνη Βασιλική οικονομολόγος από την Ναύπακτο επίσης.

Αποτελεί βασική προτεραιότητα η μαζική συμμετοχή των οικονομολόγων στην εκλογική διαδικασία και η ισχυρή εκπροσώπηση της Αιτωλοακαρνανίας στα όργανα διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

sinidii.gr

Διαβάστηκε 969 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.