Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019 18:21

Super League: Οι καλύτερες και οι χειρότερες μεταγραφές

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο πρώτος γύρος της Super League ολοκληρώθηκε και το gazzetta.gr, συγκέντρωσε τις 10 καλύτερες και τις 10 χειρότερες μεταγραφές των ομάδων και σας καλεί να επιλέξετε τις 5 κορυφαίες και τις 5 αποτυχημένες.

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος της Super League και κάποιοι ποδοσφαιριστές ξεχώρισαν, ενώ κάποιοι άλλοι... απογοήτευσαν! Το gazzetta.gr, στάθηκε στις καλοκαιρινές μεταγραφές των ομάδων, ξεχώρισε τις 10 που τα πήγαν καλύτερα, αλλά και τις 10 που δεν έκαναν αυτά που όλοι περίμεναν και σας τις παρουσιάζει.

Εσείς, αφού δείτε τις επιλογές που έχετε, μπορείτε στη συνέχεια να ψηφίσετε και να ξεχωρίσετε με μία ψήφο, την καλύτερη και την χειρότερη μεταγραφή κι από τις ψήφους σας θα προκύψουν οι πέντε κορυφαίες και οι 5 αποτυχημένες μεταγραφές του καλοκαιριού.

10 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Ολιβέιρα (ΑΕΚ): Είναι η αποκάλυψη της Ένωσης την φετινή σεζόν. Έκλεισε ως πρώτος σκόρερ τον πρώτο γύρο και είναι με διαφορά ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η ΑΕΚ! Μετρά ήδη 8 τέρματα και δείχνει πως μπορεί να... σώσει μια χαμένη χρονιά για τον «δικέφαλο».

Ουάρντα (ΑΕΛ): Στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου πήγε στην ΑΕΛ και είναι ίσως ο κύριος λόγος που οι «βυσσινί» κοιτούν με αξιώσεις τα πλέι οφ μετά από αρκετά χρόνια. Μετρά ήδη σε 10 συμμετοχές, 2 τέρματα και 3 ασίστ.

Τόρες (Βόλος): Δεν πρόκειται για την αποκάλυψη μόνο του Βόλου, αλλά και σχεδόν όλου του πρωταθλήματος μέχρι τώρα! Ο Αργεντινός είναι ίσως η καλύτερη μεταγραφή που έγινε το καλοκαίρι κι ήδη με τις εμφανίσεις του έχει συμβάλει στην πολύ καλή πορεία της ομάδας του. Μετρά 10 συμμετοχές και 5 τέρματα.

Τουράμ (Λαμία): Το καλοκαίρι αποκτήθηκε από την Κέρκυρα κι παρ' όλο που του πήρε λίγο χρόνο να προσαρμοστεί στη Λαμία, πλέον την έχει πάρει από το... χεράκι. Δείχνει τα καλά στοιχεία που έδειξε σε όλους πριν δυο χρόνια κι έχει καταφέρει με τα 5 του γκολ να βγάλει την Λαμία από τον πάτο της βαθμολογίας.

Στάρτζεον (Ξάνθη): Από τις καλύτερες μεταγραφές της Ξάνθης. Ο μέσος από την Πορτογαλία, έχει χάσει μόλις ένα παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα, μετρώντας 1 τέρμα και 3 ασίστ. Σε κάθε παιχνίδι μάλιστα είναι από τους διακριθέντες της ομάδας του.

Βαλμπουενά (Ολυμπιακός): Ένα από τα μεγαλύτερα, αν όχι το μεγαλύτερο, όνομα που ήρθαν το καλοκαίρι στη χώρα μας. Όλοι ξέρουν τι μπορεί να προσφέρει όταν είναι υγιείς και το έχει ήδη κάνει. 9 συμμετοχές, 4 τέρματα, 3 ασίστ, δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο για τον Γάλλο!

Τσιλιανίδης (ΟΦΗ): Στην τρομερή χρονιά που κάνει ο ΟΦΗ φέτος, δεν μπορείς να ξεχωρίσεις μόνο έναν. Όμως ο Τσιλιανίδης, ίσως μαζί με τον Σεμέντο, είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να βρει κανείς στους Κρητικού κι αποκτήθηκε το καλοκαίρι. Έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια, ενώ έχει σημειώσει και 5 τέρματα.

Σένκεφελντ (Παναθηναϊκός): Από τις τελευταίες καλοκαιρινές μεταγραφές του Παναθηναϊκού. Ο έμπειρος αμυντικός, έπεσε με τη μία στα... βαθιά και κλήθηκε να συμμαζέψει την αρκετά προβληματική άμυνα του «τριφυλλιού». Τα έχει καταφέρει σε μεγάλο βαθμό, βοηθώντας πολύ κυρίως με την εμπειρία του.

Αραμπούλι (Πανιώνιος): Ο Πανιώνιος γνώριζε πως έχει δύσκολο έργο στο φετινό πρωτάθλημα καθώς ξεκινούμε με -6 συν τον περιορισμό στις μεταγραφές. Η μεταγραφή ξένου που πραγματικά έπιασε, ήταν αυτή του Αραμπούλι με τον Γεωργιανό επιθετικό να μην έχει χάσει παιχνίδι και να μετρά ήδη 6 γκολ.

Ζίβκοβιτς (ΠΑΟΚ): Από την Ξάνθη στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι και πίσω από τον Πασχαλάκη. Οι εμφανίσεις του Έλληνα γκολκίπερ όμως δεν ήταν αυτές που περίμεναν στην ομάδα, με αποτέλεσμα να πάρει την ευκαιρία του και να την... αρπάξει από τα μαλλιά. Έχει κάνει κάποιες εξαιρετικές εμφανίσεις με τον «δικέφαλο» με αποκορύφωμα αυτή στο Καραϊσκάκη.

10 ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Ζεράλδες (ΑΕΚ): Ήρθε με σκοπό να βοηθήσει στη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ. Όμως δεν κατάφερε να πείσει πως μπορεί να τα καταφέρει, με αποτέλεσμα να έχει ελάχιστες συμμετοχές. Για την ακρίβεια μόλις 3 στο φετινό πρωτάθλημα και δεδομένα είναι από τις χειρότερες καλοκαιρινές επιλογές της Ένωσης.

Φιλίποβιτς (ΑΕΛ): Η ΑΕΛ τον απέκτησε με την προϋπόθεση πως θα κάνει την διαφορά στη μεσαία γραμμή. Όμως ο Φιλίποβιτς ποτέ δεν κατάφερε να παίξει να δείξει καλό πρόσωπο. Για τον λόγο αυτό έχει παραγκωνιστεί έχοντας μόλις 3 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα.

Εμάν (Άρης): Αποκτήθηκε με σκοπό να προοριστεί για Νο.1, όμως οι εμφανίσεις του δεν έπεισαν τους ανθρώπους του Άρη, με αποτέλεσμα ο Κουέστα να μην χάσει την θέση του μέχρι και να τραυματιστεί. Τότε ο Εμάν πήρε θέση κάτω από τα δοκάρια, αλλά δεν εμπνέει σιγουριά...

Καχίλα (Ατρόμητος): Ο Ισραηλινός ήρθε στον Ατρόμητο με πολλές καλές προδιαγραφές για να συμπληρώσει και να βάλει... δύσκολα στους Ρισβάνη, Γούτα. Όχι απλά δεν κατάφερε να τους ανταγωνιστεί, αλλά όσες φορές τον έχουμε δει να αγωνίζεται στο φετινό πρωτάθλημα, (μόλις 2) τον έχουμε δει στα χαφ.

Κρέσπι (Αστέρας Τρίπολης): Το καλοκαίρι ο Αστέρας Τρίπολης απέκτησε αρκετούς Ισπανούς και ισπανόφωνους ποδοσφαιριστές, μεταξύ αυτών ήταν και ο Κρέσπι με σκοπό να βοηθήσει στο επιθετικό κομμάτι. Δεν τα κατάφερε ποτέ στον πρώτο γύρο, μετρώντας μόλις 3 συμμετοχές και φυσικά κανένα γκολ.

Μπαμσόνγκ (Βόλος): Η πιο ηχηρή μεταγραφή του Βόλου το καλοκαίρι. Ο Γάλλος αμυντικός με το πλούσιο βιογραφικό, ήρθε στην ομάδα του Βόλου ώστε να βοηθήσει με την εμπειρία του στα μετόπισθεν. Έκανε αρκετές γκέλες και οι τρεις συμμετοχές που πρόλαβε να γράψει, απ' ότι φαίνεται θα είναι και αυτές που θα μείνουν μέχρι να κλείσει την καριέρα του στο σύλλογο!

Ρενέλα (Ξάνθη): Ο βασικός επιθετικός της Ξάνθης την φετινή χρονιά. Αποκτήθηκε το καλοκαίρι, αλλά είναι μακριά από τον καλό του εαυτό. Δεν έχει βοηθήσει καθόλου την ομάδα του και κατάφερε να κλείσει τον πρώτο γύρο με 11 συμμετοχές, αλλά κανένα τέρμα!

Μπενζιά (Ολυμπιακός): Μαζί με τον Λοβέρα οι πιο αποτυχημένες μεταγραφές του Ολυμπιακού, βάση ονομάτων. Ο Γάλλος μέσος, αποκτήθηκε ώστε να δώσει παραπάνω λύσεις στον χώρο του κέντρου σε μια χρονιά με πολλά παιχνίδια για τους «ερυθρόλευκους». Δεν έκανε αυτά που περίμενε ο Μαρτίνς, με αποτέλεσμα να μετρά μόλις 2 συμμετοχές.

Μπεκ (Παναθηναϊκός): Ο μόνιμος τραυματίας του Παναθηναϊκού! Ο Δανός μεσοεπιθετικός, έχει προσφέρει ελάχιστα για να μην πούμε καθόλου στο «τριφύλλι». Αποκτήθηκε τραυματίας, έγινε καλά και τραυματίστηκε εκ νέου πολύ γρήγορα. Με αυτά και με αυτά έχει καταφέρει να αγωνιστεί μόλις 4 φορές.

Μπαλμπί (Παναιτωλικός): Ο Παναιτωλικός έκανε πολλές άστοχες μεταγραφές και ήδη το πληρώνει... Η τελευταία θέση δείχνει τα λάθη του καλοκαιριού, όμως ο Μπαλμπί φαίνεται πως ήταν το μεγαλύτερο! Πολλά λάθη στην άμυνα, με αποτέλεσμα να μην είναι στις πρώτες επιλογές εδώ κι αρκετό καιρό, έχοντας σταματήσει στις 5 συμμετοχές.

Στοχ (ΠΑΟΚ): Επέστρεψε στον ΠΑΟΚ με σκοπό να κάνει μια νέα καλή σεζόν με τον «δικέφαλο» και να βοηθήσει στο σκοράρισμα. Δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει καθόλου όμως, έχοντας μόλις 3 εμφανίσεις και δείχνει να μην είναι ο Στοχ που γνώρισαν όλοι όταν πρωτοήρθε στην ομάδα πριν μερικά χρόνια...

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 1534 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.