Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019 17:34

Βόλεϊ Γυναικών: Νίκη επί του Σπαρτιατικού για την Ομόνοια

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Άλλη μια νίκη έκανε στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής η Ομόνοια επικρατώντας του Σπαρτιατικού στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο με 3-1 σετ. Με τη νίκη αυτή η Ομόνοια εδραιώθηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας μία μόλις αγωνιστική πριν το τέλος του πρώτου γύρου.

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας της Σπάρτης οδήγησε σε αλλαγή έδρας το παιχνίδι ανάμεσα στο Σπαρτιατικό και την Ομόνοια με τις δύο ομάδες να καλούνται να παίξουν το πρώτο από τα μεταξύ τους παιχνίδια στη Ναύπακτο αντί για την πρωτεύουσα της Λακωνίας. Αυτό βόλεψε πρόσκαιρα την Ομόνοια που δεν έκανε το ταξίδι ως τη Σπάρτη αλλά θα έχει αντίκτυπο στο δεύτερο γύρο με τα μακρινά εκτός έδρας παιχνίδια να αυξάνονται για τις Ναυπάκτιες.

Αγωνιστικά η Ομόνοια φάνηκε να ελέγχει από την αρχή το παιχνίδι παρά το χαμένο σετ και πήρε τελικά τη νίκη με 3-1 σετ. Από νωρίς η Ομόνοια είχε το πάνω χέρι στο παιχνίδι. Προηγήθηκε 7-3 και κράτησε τη διαφορά ως το 14-9. Εκεί με καλό σερβίς από τη Σχίζα και τις Μπαλή-Πατακοπούλου να έχουν πολλές τελειωμένες επιθέσεις έγινε το 20-9 καθαρίζοντας το σετ για τις γηπεδούχες που τελικά το πήραν με 25-11. Ακόμα πιο εύκολη ήταν η επικράτηση στο δεύτερο σετ. Η διαφορά είχε αυξητική τάση και το σετ έγειρε οριστικά στην Ομόνοια όταν από το 11-4 με τη νεαρή Καμουτσή να σερβίρει και ένα σερί επτά πόντων έκανε το 18-4 για να λήξει το σετ με 25-9. Ο Σπαρτιατικός μπήκε πιο δυνατά στο τρίτο σετ και μάζεψε τα πολλά λάθη που είχε κυρίως στο σερβίς με αποτέλεσμα να είναι πολύ ανταγωνιστικός. Με σερί πέντε πόντων προηγήθηκε στο 5-8 και με την Τσεμπελή στο σερβίς έφτασε στο +8 (6-14) διαφορά που κράτησε ως το 14-22. Η Ομόνοια έστω καθυστερημένα αντέδρασε και μείωσε σε 19-22 ενώ στη συνέχεια μείωσε περισσότερο σε 22-24 δεν μπόρεσε όμως να αποφύγει την απώλεια του σετ με 22-25. Στο τέταρτο σετ οι γηπεδούχες μπήκαν αποφασισμένες να καθαρίσουν το παιχνίδι. Πήραν προβάδισμα τεσσάρων πόντων στο 6-2 και με σερί πόντους με τη Σχίζα να σερβίρει η διαφορά διπλασιάστηκε στο 16-8. Ο Σπαρτιατικός δεν μπόρεσε να αντιδράσει και μοιραία έχασε το σετ με 25-12 και μαζί και το παιχνίδι με 3-1 σετ.

Ένα ακόμα πολύ σημαντικό παιχνίδι έχει να δώσει η Ομόνοια αυτή την Κυριακή και πάλι στο κλειστό της Ναυπάκτου. Θα φιλοξενήσει την Αλκυώνη Ναυπλίου στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής στις 19.00 στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Τσακανίκας): Πατακοπούλου, Ντότσι, Τριανταφύλλου, Σκούνα, Σιακαβέλλα, Σχίζα, Μπαλή, Νάκη, Καμουτσή, Γάσπαρη, Φλέσσα, Τούφα.

Σπαρτιατικός ΓΣ (Κωνσταντόπουλος): Τσεμπελή, Πετράκου, Καστανέα, Λαμπρινού, Ρηγάκου, Αναστασίου, Φουντούκη, Κακκά, Παπασπυριδάκου, Πλειώτα Μ., Πλειώτα Β., Βλαχοκωνσταντινέα, Στρατή, Κανελλίδη.

Διαβάστηκε 1426 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.